Tuijan Blogi

torstaina, lokakuuta 18, 2007

Viikon kuulumiset!

Laitan tähän nyt viikon kuulumiset kun pää on ollut niin tyhjä etten ole edes jaksanut kirjottaa.
Pikku Sofia kävi eilen kylässä ja kovasti on kasvanut, parissa viikossa on pituutta tullut 4cm ja painokin on nelisen kiloa:)
Äidistäni olen ollut kovasti huolissani ja surullinen:( Hänellä on dementian alku ja kovasti on masentunut kun muisti pätkii. Veljeni oli ollut samassa kaupassa missä äiti niin äiti ei tuntenut veljeäni,luuli huoltomieheksi. Sitten vielä sekin että on jättänyt lääkärissä käynnit väliin! Äitini on vasta 68 vuotias ja aina ennen ollut oikea ilopilleri mutta ei enää,huomasin kun soitin hänelle:( Eniten surettaa masennus mutta ehkä sitä masentuu jos ei muista kaikkia asioita,apuakin saisi jos sitä hakisi. Ihan varmasti minusta tulee samanlainen:(
Laurilla on ollut koko viikko syyslomaa ja kyllä poika on kerrankin saanut nukkua!
Lauantaina on pihalla syystalkoot ja voi olla hikiset paikat kun siellä sitten haravoidaan märkiä lehtiä ja niitä on paljon!!!!
Ei tämän kummosempia kuulumisia täällä kertaa.Nautitaan syksystä vaikka tyhmää aikaa onkin:D

2 kommenttia:

  • 18.10.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!

    Minä myös täällä justiin yhdelle kommentoin LJ:ssä, että kun pää on niin tyhjä:( Kuuluukohan tämäkin vuodenaikaan:) Kaikki luonnossa kuolee niin omassa päänupissakin, hirveää!
    Voi ikävä paikka se äitisi:( Ja ikää ei vielä ole tuon enempää. Kyllä dementia niin ikävä sairaus on. Minähän olen dementiaosastolla töissä ja niin säälittää ne asukkaat:( On hirveää kun ei muista, välillä saattaa olla ihan "kirkkaita" hetkiä ja sitten taas jossain ollaan aivan muualla. Toivotaan että koko ajan löydetään parempia lääkkeitä tuohonkin ja kun ihan alkuvaiheessa pääsee hoitoon aina parempi.
    Pikku-Sofia kasvaa hienosti ja paljon tuo iloa mummille ja ukillekin syksyn harmauteen.
    Mukavaa päivän ja viikon jatkoa vaan sinulle ja koko perheelle!!

     
  • 18.10.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Taitaa käydä niin kuin koirillakin että vaihtaa talviturkin ja me vissiin sitten vaihdetaan talviaivot:)
    Dementia on niin ikävä sairaus kun koko ihminen muuttuu täysin ja sitten vielä masennus siihen lisäksi.Elämä on ihmeellistä kun aikoinaan äiti kantoi huolta meistä kun olimme teini-ikäsiä ja nyt sitten me vuorostaan kannamme huolta äidistä:(
    Sofia tuo sitä elämäniloa ja kiva katsoa kun pikkuinen kehittyy.
    Mutta teille Gävleen kivaa päivän jatkoa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu