Tuijan Blogi

maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Hammaskeiju kävi :((

Hymy hyytyi sanoi Tuija kun yöllä kävi ilkeä hammaskeiju ja vei minulta hampaan ja vielä etuhampaan,nyyyyyh:( Heräsin kun yöllä keikkui hammas kielen päällä ja vieläpä ehjä hammas! Noinko ne hampaat vaan lentelee? Nyt olen kyllä hiljaa suu kiinni eikä paljon naurata.Ihan oon mummun näkönen:(( Kahvia kun koittaa juoda niin ne valuu suusta samantien ulos ja syödä en ees uskalla koska on muutenkin niin öklö ja shokkinen olo,hyi hyi!! Hammaslääkäriin on mentävä kun ekana kerään rohkeutta,kauhistuttaa ja pyörryttää koko sen talon haju ja kaikki muutkin siellä:(
Näin leppoisasti alkoi minun vikko ja huomenna aamulla on sitten varmaan kaikki hampaat tyynyn päällä!!!!

4 kommenttia:

  • 22.10.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa!
    Voi hyvänen aika sentään! Kuinka tuommonen pääsi tapahtumaan. Onko se hammas heilunut jo ennemmin vai oletkohan oikein purra tärskäyttänyt toisiin hampaisiin sen?
    Kyllä vähemmästäkin hymyt hyytyy. Säikähtää sitä ja vielä etuhammas. Siihen kai tulee nyt nastahammas tilalle? Lähtikö se ylä-vai alaikenestä? En nyt huomannut mainitsitko siitä.
    Ei muuta kuin rohkeutta sinulle Tuija mennä hammaslääkäriin ja tsemppiä sinne!!Halit.

     
  • 22.10.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei!
    Ei ole hammas heilunut yhtään vaan siinä oli semmonen silta mikä oli kiinnitetty viereisiin hampaisiin,mikä lie proteesi.Niin ja ylhäältä lähti tämä hammas:(
    Pakko mennä hammaslääkäriin kun tiedossa on niin paljon juhliakin ettei sinne kehtaa hampaattomana mennä.En edes kehtaa kauppaan mennä!

     
  • 24.10.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Voi kamalaa, ensin kun luin tuota, ajattelin että näitkö semmoista unta, mutta että se tapahtuikin ihan oikeasti ! :(
    Mutta toivottavasti olet saanut jo hampaan paikoilleen, se siis irtosi osaproteesista. ?
    Minullahan on toinen etuhammas nastahammas, ei korvaa omaa sillä ei sillä uskalla syödä mitään kovaa, ettei vaan lähde tiehensä ;) Mutta hyvin olen sillä pärjännyt, vaikkakaan hampaisiini en ikinä ole ollut tyytyväinen ja usein olen jo ajatellut, että josko otattaisin pois kaikki ylähampaat ja proteesi, mutta kun sekin olisi niin iso ja kallis prosessi.
    Hyvää päivän jatkoa ja hyviä vointeja !

     
  • 24.10.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Voi kun olisikin ollut unta mutta on ikävä tosiasia!En ole vielä uskaltanut varata aikaa lääkäriin koska viimeksi kun kävin hammaslääkärissä niin jäi oikea kammo päälle,sattui ja kovaa:(
    En minäkään ole mitään kovaa syönyt ja silti irtosi.Minä kanssa aattelin että sitten kun uskallan mennä niin saisivat samantien laittaa kaikki ylähampaat kuntoon.
    Hyvää keskiviikkoa:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu