Tuijan Blogi

lauantaina, helmikuuta 02, 2008

Moottoripyörämessut


Taas oli aikainen herätys kun Tero lähti Messukeskukseen ihailemaan moottoripyöriä! En edes viitsinyt änkeä mukaan vaikka mieli ois tehnytkin mennä. Toivon vaan että se innostuisi niin paljon että saataisi joskus oma prätkä millä huristella:) Kyllä uskon ja toivon että meillä vielä prätkä on koska minä ainakin tykkään olla enemmän prätkän kuin auton kyydissä!
Ihan ihme ilma täällä on, aamulla satoi jotakin mössöä ja oli lämpöasteita mutta aika liukasta oli kun kävin testaamassa. Nyt tuulee aika lujaa.
Tänään olisi paljon hommia kunhan vaan tietäisi mistä aloittaisi, ei sitten yhtään huvittaisi siivoilla.Imurointikin on tylsää kun Rocky roikkuu jatkuvasti imurin suuttimessa kiinni ja haluaa että imuroin sen turkkia, jos sen turkkia imuroin niin hetkessä on pölypussi täynnä karvoja.Nyt on vielä aivan mahtava karvanlähtöaika sillä meneillään ja kun sen harjaan niin hetkessä on muovikassi täynnä karvoja!
Eilen kävi pikku Sofia kylässä mutta kun tuli niin nukkui ja kun lähti niin nukkui vieläkin, en paljon voinut morjenstaa häntä. Tänään on sitten Sofia vauveli muuttanut isin ja äitin kanssa toiseen mummolaan, hyvä puoli että muuttivat niin lähelle meitä että junalla ei ole kuin muutama pysäkin väli:)
Nyt alan itseäni virittämään siivouskuntoon!

2 kommenttia:

  • 2.2.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Ohoh, siinäpä olikin aika prätkä kuvassa :) Teillä täytyisi kyllä prätkä ollakin, koska sinäkin Tuija sen kyydistä tykkäät ! Meillä se on vaan yksistään Kaken huveja tietyistä syistä, öhöm ;)
    Mutta, mutta, minkäs sillekään fobialle voin :D
    Kake ja veljensä kävivät Tukholmassa prätkämessuilla , onhan tästä jo aikaa ja senjälkeen molemmat ostivat prätkän sitten.
    No siellä teillä on sitten vähän eri juttu, mitä imurointiin tulee, aika jännä että koiranne tykkää turkkínsa imuroinnista :D Ja meillä kisulainen varsinkin tämän uuden imurin tultua taloon ryntää huomeesta huoneeseen imuria pakoon ! Varmaankin kamalaa Elvikselle :( Mutta mitäs on niin arkajalka !
    Marsutkin kyllä yleensä kuuntelee korvat tarkkana ja ihmeissään, kun imuri ääntää :D
    Mukavaa, rentouttavaa viikonlopun jatkoa teille sinne tapanilaan ja yritetään pysyä pystyssä tuolla ulkona, sillä liukasta on täälläkin !

     
  • 2.2.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Iltaa Hellu!
    Onhan tossa kuvassa ihan hieno prätkä mutta ei oikeen minun makuuni:)Minä tykkään semmosesta "kyykky" mallista (varmasti tiedät mikä se on:D) mutta Tero ei tykkää ja jo tuli kinastelukin siitä että mikä on hyvä pyörä:)))
    Se on tosi että fobialle ei voi mitään ja se on ihan ymmärrettävää!
    Juu,Rocky on vähän turhankin innokas imurointikaveri ja se tykkää kun kerran imuroin sen turkkia.Meillä kissatkin toljottaa vieressä kun imuroin:D
    Illalla täällä ei ollut enää yhtään liukasta ja lumetkin on poissa mutta yöksi on annettu kovan tuulen varotus,toivottavasti tönö pystyssä pysyy:)
    Hyvää lauantain jatkoa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu