Tuijan Blogi

tiistaina, huhtikuuta 15, 2008

Huomenta

Kirjoitankin heti aamusta kun ei tässä vielä muutakaan tekemistä ole. Aamukahvi jäi mukiin kun Rockylla oli niin kiire ulos, hyvä että ehin edes päälle pukea.
Sunnuntaina olimme anopin hautajaisissa, todella kauniit hautajaiset ja ihmisiä oli paljon! Laulamassa oli oopperalaulajatar Ritva Auvinen, sekä Teron sisko...kaunista kuunneltavaa. Hautajaiset olivat Munkkiniemen kirkossa. Ruoka oli karjalaista koska anoppikin oli Sortavalassa syntynyt niin sopi hyvin tilaisuuteen. Tero otti ihmeen rauhallisesti koko tilaisuuden, minä en ja alkoi heti itkettämään kun näin arkun:( Sunnuntaina ilma oli vaan surkea, vettä satoi mutta ehkä taivas itki.
Nyt menee ihan hassusti kun ristiäiset ja rippijuhlat ovat samana päivänä:( Mutta minun mummina on mentävä ristiäisiin! Harmittaa vaan siskoni puolesta etten pääse rippijuhliin.
Kyllä väsyttää, viimeyön nukuin todella huonosti! Tässä täytyy koittaa jotakin tehdä ettei istuvilteen nukahda:)

4 kommenttia:

  • 15.4.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Varmaan helpotus että ne hautajaiset ovat nyt kuitenkin ohi, sillä kyllä ne ovat aina niin voimia vaativia ja surullisia tilaisuuksia .:( Luulen että me naiset olemme paljon herkempiä joka tilanteessa mitä miehet ja naiset pystyy paremmin näyttämään tunteensa.
    Kiva että nyt on seuraavat sitten iloisissa merkeissä olevat juhlat, kun ristiäiset, mutta tosiaankin harmi että kahdet juhlat ovat samaan aikaan ja niihin on silloin mahdottomuus osallistua yhtäaikaa :)
    Minulla kans on monta huonosti nukuttua yötä, mutta onneksi eilen ja tänään on ollut vapaata töistä, mutta nyt sitten taas kolme aamuvuoroa ja aikaista ylösnousua !
    Hyvää päivän jatkoa sinulle Tuija ja perheellesi sekä hyviä vointeja !

     
  • 15.4.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Kyllä tässä on huokausten helpotus tullut että hautajaiset ovat ohi.Nyt voi taas yrittää keskittyä kaikkeen muuhun. Minä olen varsinainen itkupilli hautajaisissa:(
    Nyt kun on 3.5 ristiäiset ja rippijuhlat,menisin kumpaankin mutta ei voi repeä kahteen suuntaan samaan aikaan:)
    Yleensä yöt nukun hyvin mutta viimeyönä en,pompin kuin mikäkin pingispallo sängyssä ja vähän väliä katoin kelloa...mukava nukkua kun toinen kuorsaa vieressä:D
    Eiköhän tässä jo hyvin aleta voimaan ja sitä samaa myös teille!

     
  • 16.4.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Huomenta Tuija!
    Kyllä se vaan aina jotenkin helpottaakin, kun saa hautajaiset ohi. Itsestäkin tuntuu hyvältä, että poisnukkunut on saateltu viimeiseen leposijaansa:( Suru ja ikävä ovat läsnä kuitenkin pitkään.
    Minua itkettää herkästi kaikissa juhlissa, hautajaisissa, häissä, rippijuhlissa ja ristiäisissä. Ei sille mitään voi, antaa vain kyynelten vuotaa:)
    Harmi tosiaan, että ne hienot juhlat kumpainenkin sattuivat samalle päivälle, ovatko vielä samaan aikaankin? Mutta sehän on selvä ettei lapsenlapsen ristiäisistä voi jäädä pois.
    Muutaman kuukauden kuluttua sitten meilläkin on taas ristiäiset kunhan pikkuinen nyt ensin syntyy<3 Viimeinen kuukausi on nyt menossa, jännitys senkun kasvaa....
    Sinulle Tuija oikein hyvää päivän jatkoa ja koko perheelle toki!:)

     
  • 16.4.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Minua kanssa itkettää kaikki samat asiat mitkä sinuakin:)
    Ristiäiset ovat klo.13 ja rippijuhlat klo.16.ei millään ehditä kun sisko asuu Kirkkonummella:(
    Nyt on teillä sitten vuorostaan jännät paikat, ota ihan rauhassa vaan niin kuin minäkin:D
    Tässä voisi ottaa vaikka pienet päiväunet,väsyttää tämmönen harmaa ilma.
    Mukavaa keskiviikkoa sinne Gävleen!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu