Tuijan Blogi

maanantaina, huhtikuuta 07, 2008

Kiirettä pitää

Vähiin on kirjotukset jäänyt kaiken sekamelskan keskellä! Eilen kävi Virpi vauvan ja Nooran kanssa kylässä täällä, kolmen tunnin unet pikkunen otti ja oli vaikea uskoa että vauvalla on koliikki,taitaa vauvat olla vaan vieraskoreita kun Sofiakin on täällä aina niin kiltisti ja pelkkää hymyä:D
Täytyy nyt alkuviikosta käydä tilaamassa kukkakaupasta kukkaseppele anopin hautajaisiin jotka ovat sunnuntaina. Hautajaisvaatteet pitää hankkia. Keskiviikkona on minun lääkäri. Parin viikon päästä on siskon tytön rippijuhlat ja seuraavana päivänä Virpin vauvan ristiäiset, vai menikö ne toistepäin? En edes muista enää mitään.
Rocky voi hyvin paitsi nyt sillä on kukkoiluikä joka tapahtuu niin että kun se on partsilla niin haukkuu ja mölisee oikee lujaa kaikille koirille jotka ohi menee, aidan toisella puolella se on ihan kilttiä poikaa eikä yhtään uhoile kenellekkään:D Kissukin on hyvin pysynyt kotona, syksyllä taisi viimeksi olla ulkona....en edes halua että se karkaa ulos koska autotie ym. vaarat on lähellä.
Tänään on ollut lämmin mutta harmaa ja sateinen päivä aamusta asti, ei haittaa kun kesä on edessä ja on ihanaa kun on jotain mitä odottaa:)
Eipäs muuta kuin hyvät viikon jatkot!

4 kommenttia:

  • 7.4.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Olipa mukavaa kun kerroit kuulumisia ! Olin tänään jo tuohon edelliseen päivitykseesi kyselemässä että mitä kuuluu :)
    No on teillä siellä nyt monenlaisia juhlia ja tilaisuuksia tulossa, iloisia ja surullista.
    Vai silleen hauvanne on nyt alkanut uhoamaan ohikulkijoille, he he, haluaa kai näyttää että kuka on kuka :D Ja Kisullekin kyllä varmaan varminta pysytellä vaan sisätiloissa, ei ainakaan tapahdu mitään ikävää, vielä kun se tiekin on siinä niin lähellä ! Mukavasti aina tuosta webistänne näkee, millainen sää siellä on ;)
    Nyt toivottelen sinulle ja koko perheelle oikein hyvää viikon jatkoa ja hyviä vointeja !
    ps. vauvallako on koliikkia, voi sentään . Useimmiten kai silloin itkevät öisin ja iltaisin, ainakin Minna teki niin aikoinaan ja hänellä oli aika paha koliikki :(

     
  • 7.4.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heippa Hellu!
    Aika vanha on jo viime päivitykseni,en vaan ole jaksanut kirjoittaa ja pää on vetänyt tyhjää:)
    Rocky on kova poika vartioimaan kotia mutta ulkona se on ihan suu kiinni.Onneksi Kissu on pysynyt kotona eikä ole edes paljoa ulos pyytänyt,sitä kissaa kun ei valjaissa voi pitää jos sen kanssa ulkoilisin:)
    Virpin vauva nukkuu yöt mutta päivällä sitten koliikki tulee.Laurilla oli myös koliikki ja huusi 24 tuntia vuorokaudessa, kesti vain 3kk.Tuli vaan mieleen että miten sitä on jaksanut,no hyvin jaksettiin:)
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

     
  • 8.4.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Kiva kuulla taas sinusta:) Kyllä monet kerrat jo kävinkin täällä sivullasi. Joskus vain aika menee sen päiväistä vauhtia ettei ehdi täälläkään niin paljoa ja minullakin noita blogeja on niin monta että kiirettä pitää välillä:-)
    Paljon sinullakin on nyt touhua siellä, iloisia ja surullisia tapahtumia. Kyllä hautajaisiin on aina jotenkin raskasta valmistautua:(
    Ikävää vauvalla tuo koliikki. Sitä oli minun vanhimmalla ja nuorimmalla tyttärellä, ei nyt ihan pahinta laatua, mutta enimmäkseen ne itkut oli iltaisin ja alkuöisin.
    Toivotaan, että pian hellittää. Onhan varmaan jotain apuakin saatavilla pahimpiin vaivoihin.
    Rocky on kyllä metka koira<3 Se varmaankin toisille koirille näyttää, kuka on isäntä talossa, mukamas:=)
    Eläimet on hauskoja ja omia yksilöitä jokainen, niin luonteeltaan kuin tavoiltaankin.
    Sinulle Tuija ja koko perheelle hyvää päivän-ja viikonjatkoa täältä koleasta Gävlestä!

     
  • 8.4.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Minä en jaksa kuin yhtä blogia pitää, hyvä jos sitäkään!
    Hautajaisissa ei ole tarvinnut moneen vuosiin käydä, onneksi.Kaikki mustat vaatteetkin mitkä päälle laittaa tekee niin pahaa:(
    Kyllä on koliikkiin lääkkeitä keksitty mutta aina nekään ei auta.
    Hassua kun täälläkin nyt sataa niin kaikki eläimet silloin tykkää nukkua, eivät jaksa edes leikkiä:)
    Mutta odotellaan aurinkoisia päiviä ja hyvää viikon jatkoa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu