Tuijan Blogi

tiistaina, maaliskuuta 25, 2008

Pyhät ohi ja arki koitti !

Nopeesti vaan pääsiäinenkin mennä hurahti ohi, kotona olimme eikä mitään ihmeempiä tehty sillä suru-uutinen tuli kiirastorstaina että Teron äiti nukkui pois 84-vuotiaana:( En ole voinut olla kuin henkisenä tukena täällä. Eli ei siis minkäänlaista aihetta ollut juhlaan pääsiäisenä:(
Edessä on sitten vielä hautajaiset, muutamat rippijuhlat ja ristiäiset.
Koitan kirjoittaa jotain muutakin.... Täällä Tapanilassa on nyt vaan yksi kauppa joka on auki eli Aunen kauppa koska Alepa on suljettu remontin vuoksi ja aukee vasta joskus huhtikuun puolessa välissä, kyllä oli eilen tässä kaupassa kova ryysis ja autoille ei meinannut parkkipaikkaa löytyä!
Tero ja Lauri näyttää olevan flunssassa, minä en vielä mutta kohta olen kait minäkin.
Rocky tuossa kalvaa ydinluuta että lattiat paukkuu,Tigru nukkuu telkkarin päällä ja Kissu jossain patterin päällä, aina ne kisut palelee mukamas!
Yöksi onkin sitten luvattu tänne kunnon lumimyräkkä, jopa 20 cm.lunta! Ei lunta enää kiitos kun minäkin olen jo taas etuajassa heittänyt ohuemman takin päälle ja leikkinyt että on kevät:)
Virpillä on mennyt hyvin vauvan kanssa vaikka nukkuminen vielä jää aika vähille, tuntuu että häneltä menee jo ihan rutiinilla lastenhoito.Virpihän työskentelee päiväkodissa ja sielläkin hoitaa 1-vuotiaasta ylöspäin. Lene ja Sofia oli tänään Virpillä kylässä, mahtoi olla kovat vauvajupinat käynnissä:D
Tänään Virpi minulle soitti ja sanoi kun oli vielä sairaalassa niin Noora ja Tatu näkivät ilmoituksen netissä mihin voi lähettää lemmikkiensä kuvia johonkin lastenohjelmaan, Noora sitten touhukkaana tyttönä lähetti kuvan kissasta ja kahdesta marsustansa,ei ollut lukenut ilmoitusta loppuun ja huomenna sitten menee kuvausryhmä Virpin kotiin ja Noora saa esitellä että miten hoitaa lemmikkejä:D Virpi kauhisteli kun ei tiennyt mistään mitään ja siellä sitten filmataan kolmisen tuntia:) Niiden kissa kun on semmonen vielä että varmasti pysyy sängyn alla niin kauan kun on vieraita:) Minua vaan nauratti Nooran tempaukset niin paljon että sohvalta meinasin tippua:D
Nyt tuli ihan liian pitkä päiväkirja, mutta jos ei jaksa koko löpinää lukea niin voi lukea vaan alun ja lopun:)

4 kommenttia:

  • 25.3.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Terolle lämpimät osanottoni äitinsä poismenon johdosta! Niin myös sinulle ja lapsillenne, anoppi ja mummo on poissa:(
    Kyllä jokaisen lähtö jättää aina tyhjän paikan ja ikävän. Ymmärrän jos ei oikein pääsiäisfiilistä ollut.
    Ihana kuulla että hyvin on vauvan kanssa lähtenyt menemään, ja Virpillähän jo on kokemusta toki se paljon helpottaa.
    No jo nauratti minuakin Nooran tempaus:))Mitähän mieltä hän nyt itse on kun kuvaajat ja haastattelijat saapuu paikalle?:)Ja peräti kolme tuntia aikovat viipyä.
    Siellä on sitten samanlainen kissa kuin meidän Lady, piiloon luikkii niin nopeasti kun joku vieraampi saapuu taloon. Ujoja kissoja<3
    Hyvää viikonjatkoa sinulle Tuija, miehille siellä pikaiset paranemiset ja sinulle terveenä pysymistä!

     
  • 25.3.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Lämmin osanottomme suruunne.
    Teille tuli sitten ikävä pääsiäinen saatuanne suruviestin juuri pääsiäisen alla :(
    Aina ne tämmöiset asiat pysäyttää ja vielä kun on niin läheinen ihminen, äiti, anoppi ja mummi.
    Onpa siellä teilläkin nyt sitten monenlaisia tilaisuuksia, iloisia ja surullisia.
    Meillä muuten sama juttu, että Elvis taas kun on kerran talvi, nukkuu tuossa yhdellä "myysipöydällä" patteria vasten, välillä takajalat ja häntä suorana sojottaen, metkan näköisenä :) Ihme ettei se putoa siitä !
    Voi kyllä minua kans nauratti Nooran ketteryydestä ;) Mukavaa sitten kuulla miten kaikki meni !
    Ihanaa että vauvelin kanssa menee hyvin ja kyllä varmasti Virpillä ne asiat on hyvin "hanskassa" jo ammattinsakin vuoksi :D
    Hannea kans aina niin ihailen noiden pienten lasten kanssa kun touhuaa, kaikki luistaa niin sujuvasti ja Hannehan on myöskin päivätarhoissa ollut töissä :)
    Toivotan siellä miehille pikaista paranemista ja sitä että sinä Tuija pysyisit terveenä !!!
    Hyvää viikon jatkoa teille ja voimahalit jokaiselle !

     
  • 26.3.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Huomenta Kaarina!
    Kiitos osanotosta.Näin se elämä vaan menee että toiset syntyy ja toiset kuolee.
    Noora meni jo illalla aikaisin nukkumaan että sitten tänään jaksaa reippaasti kertoa miten kissaa ja marsuja hoidetaan:D Toivottavasti kissa näyttää edes hännänpään:)
    Täällä on muuten ihan kamala ilma ja liikenne sekaisin!
    Koitan pysyä terveenä vaikka nyt jo päätä särkee.
    Mukavaa viikkoa teille!

     
  • 26.3.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hyvää huomenta Hellu!
    Kiitos sinullekkin osanotosta.Läheisen kuolema on aina kova paikka:(
    Tigru kun nukkuu telkkarin päällä niin sieltä se aina unissaan tippuu telkkarin taakse ja on ihan pöllähtäneen näkönen:)
    Noorasta ja eläimistä tulee sitten ohjelma semmoseen lastenkanavaan joka täällä meillä ei näy mutta ehkä vois jonkun videon saada!
    Hannella niinkuin Virpilläkin on etuna se että työskentelee päiväkodissa ja tietysti sekin että kummallakin on jo entuudestaan lapsi:)
    Ei ole enää kovinkaan terve olo kun kävin tuolla ulkona. Niin paljon lunta ettei siellä enää tiedä käveleekö tiellä vai pellolla:)
    Mukavaa keskiviikkoa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu