Tuijan Blogi

keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2008

Sataa ja ukkostaa

Aamulla oli niin aurinkoinen ja lämmin ilma kun olin lenkillä. Nyt sitten alkoi oikeen kunnolla satamaan ja ukkostamaan, no sade tekee luonnolle hyvää!
Kävin tänään täällä yhdessä pienessä kukkakaupassa ja ostin yhteen parvekelaatikkoon petunioita ja lobelioita, kyllä oli aika kallista kun puutarha myymälöistä saa puolet halvemmalla ja sinne sitten seuraavaksi suunnistan. Partsille ajattelin vielä hankkia semmosen ruohomaton kun ei siinä nurmikko kasva.
Tänään sain jopa sen verran aikaiseksi että pesin ikkunoita, nyt voi weppikamerakuvakin näkyä hiukkasen paremmin:D Ai niin, onhan mulla vielä ruusupavun ja sokeriherneen siemenet likomassa niin huomenna laitan ne ruukkuihin:)
Kyllä on olo nyt ollut hyvä ja mieli paljon virkeempi kuin muutama päivä sitten, jaksaisin tehdä mitä vaan eikä väsytäkkään enää niin paljon!
Lene ja Sofia tulee huomenna ja sitten menemme Falkullan kotieläintilalle,siellä on paljon eläimiä mitä Sofia ei ole ikinä nähnytkään. On possuja, sikoja,lampaita, lehmiä, heppoja, kanoja, vuohia ym.on siellä yksi ihana tallikisukin:)
Taidanpa taas lopettaa ja kellokin näyttää niin paljon että Tero tulee just töistä!

4 kommenttia:

  • 11.6.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heips Tuija ! :)
    Täällä ei ole tänään ukkostanut, mutta satanut on vähän väliä ja sää viilentynyt huomattavasti. Hyvä ettei hyppysiä palella, kun tottui lämpimään ilmaan ;) Eilen jyrähteli muuten muutaman kerran. Ja aamulehdessä luki, että salama oli iskenyt yhteen poikaan uimarannalla, mutta onneksi ei pahemmin käynyt, selkään oli tullut palojälki :(
    Onhan se mukavaa kun saa parveketta kukkimaan :D Minäkin sain aika edulliseen hintaan kukkia sinne ja hienosti kasvavat !
    Mukavaa viikon jatkoa sinulle ja koko perheelle ja nautitaanhan kesästä, vaikka välillä sateisistakin !
    Niin ja sinulle Tuija lenkkeilyiloa ! :) Kyllä se tekee hyvää koko yleiskunnolle !

     
  • 11.6.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Täällä on jatkuvasti satanut ja nyt illalla oli niin kylmä että piti villapaita päälle laittaa kun olin ulkona. Uimaranta ei ole mikään turvallinen paikka ukkosella,voi poika raukkaa:( Täälläkin luki lehdessä että salama oli iskenyt auton takalasiin mutta onneksi kukaan ei loukkaantunut!
    Nyt mulla vasta alkoikin oikee kukkavillitys:D
    Kesästä nautitaan vaikka lunta satais:)
    Ei se lenkkeily aina maistu mutta mentävä on!

     
  • 13.6.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Kyllä tämä kesä onkin oikein yhtä kukkaisaikaa, kun vaan olisi nuo säätkin sen mukaiset. Ihmeesti nyt viilentyikin:( Sade kylläkin teki ihan hyvää.
    Tänään perjantaina täällä päivä alkoi kyllä aurinkoisena ja toivottavasti nyt pysyisikin.
    Teillä eilen varmaan oli hauska päivä lasten kanssa kotieäintilalle<3 Ihanaa että tuommosia paikkoja on tarjolla ja niissä kyllä viihtyy joka vähänkään eläimistä tykkää.
    Sinä se vaan siellä ihanasti piristyt, joten kyllä aivan oikean suunnan elämässäi olet ottanut:)Aivan liian vähän tulee kyllä ulkoiltua, vaan siihen jos innostuu tosissaan ei osaa lopettaakaan. Tosi hieno homma!!
    Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle Tuija ja koko perheelle!

     
  • 13.6.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Täällä on tänään ollut kanssa ihana aurinkoinen päivä:) Välillä näkyy mustia pilviä.
    Ei sitten eilen keretty kotieläintilalle kun Lene tuli senverran myöhään, menemme joku toinen päivä. Lene osti minulle eilen läjän lankaa ja puikot, nyt tämä mummu sitten kutoo Sofialle tilkkupeittoa enkä muuta enää malta tehdäkkään:D
    Olen kyllä piristynyt,aamulla tein jo aikaisin Rockyn kanssa lenkin joka kesti 45 min.tulin hetkeksi kotiin ja sitten kävelin Malmille ja takas, se matka kesti 40 min:)
    Aurinkoista viikonloppua toivon teille!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu