Tuijan Blogi

lauantaina, kesäkuuta 07, 2008

Kiva lauantai

Virpi ja Pinja tuli tänään meille ja lähettii yhessä shoppailemaan, löysin farkut, pari toppia ja sandaalit. Kiva joskus täältä kotooltakin on johonkin mennä:)
Lujana olen pysynyt jo neljä päivää ja paino on jopa 400gr. tippunut mutta on itkukin välillä tullut kun tekis vaikka mitä mieli, kylmä pilsneri on hyvää kun en tykkää limusta enkä mehusta:)
Terolla on tänään virkistyspäivä työkavereiden kanssa ja menivät keilaamaan ja sieltä sitten jonnekkin terassille istuskelemaan.
Rocky on kamalan näkönen kun käveli orapihlajapensaan alta niin nyt turkki on täynnä jotakin ihme sokerimössöä tai mitä lie, eikä sitä saa helpolla pois!
Naapuriin muutti kisu niin nyt on meidän Kissulla kamala työ ajaa se pois kun tulee Kissun omalle reviirille ja jopa meidän partsin aidalle istumaan:)
Taidan tässä alkaa kattelee telkkaria ja nauttia lauantaista kevyesti!

2 kommenttia:

  • 9.6.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Sinullapa olikin hupaisa päivä lauantaina. Joskus on mukava shoppailla oikein kunnolla. Minäkin töistä menen bussille kaupungilta ja ihmeen usein sitä löytää itsensä jostain liikkeestä:) No en tokikaan joka kerta mitään osta kunhan katselen. Muutenhan menisi tienaamat rahat samantien<3
    Heh, siellä Kissulla nyt vartiointi alkoi, vaan eihän sitä tiedä jos vielä ystävystyvät ajan myötä, voisivatkohan?:)
    Meille tähän tontille tulee paljon naapureiden kissoja. Minusta niitä on vain mukava katsella. No joskus löytyy kyllä sitten kakkojakin, mutta tuonnepa maatuvat.
    Sinulle Tuija vaan tsemppiä kovasti ja muistahan nyt jotain sentään suuhunkin pistää:-)
    Hyvää alkanutta viikkoa koko perheelle!!

     
  • 9.6.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heippa Kaarina!
    Harvoin minäkään mitään itelle ostan koska en tykkää hypellä isoissa ostoskeskuksissa.
    Kissu kovasti koittaa opettaa sille kisulle ettei meidän reviirille saa tulla ja toinen vaan tulee:) Kissu on sitä ajanut takaa ja sähissyt mutta mikään ei meinaa tehoa, sitten voi olla ystäviä kun kummatkin pysyy omalla "tontilla":D
    Kyllä minä pistän suuhuni päivässä yhen ruisleivän ja yhen kunnon ruuan,hyvin sillä pärjää:)
    Mukavat viikon jatkot!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu