Tuijan Blogi

torstaina, heinäkuuta 31, 2008

Vilskettä riittää!

Eipä ainakaan aika käy pitkäksi kun katselee näitten eläinten touhuja ja sähläystä. Yllätys, yllätys Siiri taitaakin olla poika!! Lene sitä vähän "tutki" ja sanoi että näyttäis olevan poika, eipä siinä muuta kuin että muut kisut ovat tyttöjä ja Tigrua ei ole leikattu! Jos "Siiri " on poika niin leikattavaksi menee kummatkin kisut kunhan tulee vähän ikää lisää pennulle. Yhen pentueen olen kasvattanut ja se riitti:)
Tähän asti Kissu on ollut pomo mutta kyllä pikku Siiri on nyt näyttänyt kuka on kuka. Kissulla on oma paikka missä nukkuu mutta pentu on vienyt sen paikan eikä väistä senttiäkään vaikka Kissu murisee. Tigru ja Siiri leikkii kovasti:) Rocky katselee muualle kun näkeekin pennun. Ajateltii vaihtaa Siirin nimi pikku Tuhoksi koska kukat on saanut kyytiä ja mun kännykkääkin oli pyöritellyt kukkamullassa:)
Sunnuntaina olimme veljeni perheen luona kylässä Vihdissä, oli tosi kivaa ja siellä vasta eläimiä onkin, on saksanpaimenkoira,berninpaimenkoiran pentu ja lapinkoira sekä kaksi kissaa! Sen reissun jälkeen suuntasimme ihan yllättäin äitini luokse Veikkolaan koska en ole äitiäni nähnyt ainakaan 7 vuoteen! Voi kun äitini oli entistäkin pienempi ja huomasi että ikää on tullut:( Olen onnellinen että näin hänet mutta myös surullinen äitini terveydestä, on sydänvika:((
Terolla alkoi maanantaina työt, niin se viiden viikon loma vaan nopeesti meni.

9 kommenttia:

  • 31.7.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    No menipä nopeasti se Teron loma ! Näinköhän se menee minullakin sitten, sillä ekaa viikkoa olen nyt lomalla, kaikkiaan neljä viikkoa, IHANAA, sillä loman tarpeessa olin ja kovasti, meinasi ihan uupumus iskeä viimeisillä työviikoilla !
    No voi sitä teidän pientä "täystuhoa" ja niinköhän onkin poika :D Silloin kyllä paras viedään mirri leikkaukseen kun se aika koittaa, muuten teillä on taas pian se ihana pentulauma ;)
    Kävin katsomassa kuvianne ja olipa kivoja kuvia, missä olette olleet ja vierailleet :) Teillä on kyllä tosi monipuoliset sivut ! Paljon katseltavaa ja kuunneltavaa :)
    Elvis täyttää tänään JO 9 vuotta ! Kamalaa miten nopsasti vuodet menee ja kaikkien Elviksen virtsasairauksien jälkeen jokainen sen ikävuosi on kuin juhlaa, sillä luulimme että siitä tulee tosi lyhytaikainen lemmikki meille.
    Minna soitti ja oli huolissaan, että hänen ihana Simba kisu on yhtäkkiä alkanut kuolaamaan melko voimakkaasti :( Mistähän se voisi johtua ? Käskin Minnan ottaa kyllä yhteyden eläinlääkäriin ja kysellä siitä.
    PIan lähdemme ulos jonnekin kivaan ruokalaan syömään, säästyy ruoan laitolta tänään ;) Ja ensi viikon perjantaina lähdemme Tanskan lomalle :D
    Mutta kuullaanpa ja oikein mukavaa viikon jatkoa ja hyviä vointeja sinulle Tuija ja kaikille perheesi jäsenille !!!

     
  • 31.7.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    moikka hellu! kuulostaa ihan kissarutolta nuo oireet.samantien eläinlääkäriin kisu tai on mennyttä,jos sen pöpön on saanut :(

     
  • 31.7.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Virpi !
    Simba on kyllä täysin sisäkissa, olisiko voinut saada semmoisen pöpön siitä huolimatta ? :(

     
  • 31.7.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Kannattaa vaan ottaa lomasta kaikki irti ja nauttia kiireettömästä ajasta:) Onneksi mekin kerrankin saatiin lomalla jonnekkin mentyä ja tehtyä kaikkea kivaa! Te menette sentäs Tanskaan asti, kivaa varmasti:)
    Kyllä tällä täystuholla on ihan pojan elkeet,tassutkin on kamalan isot ja raju kuin mikäkin leikeissä!
    Isot onnittelut Elvikselle:) Kissu on vuosi pari nuorempi.
    Virpi näköjään vastaskin sulle,mutta jos Simba on rokotettu niin sitä vaaraa ei pitäisi mun tietääkseni olla? Toinen jos on hammaskiveä niin silloinkin kissa kuolaa.Kannattaa kuitenkin soittää eläinlääkäriin.
    Minäkin haluisin ulos syömään koska en tykkää ruuan laitosta:)
    Olemme kuulolla ja kisulaumalta terveisiä Elvikselle ja Simballe!

     
  • 31.7.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    moikka!
    kissarutto on semmoinen,että voi kulkeutua vaikka kengänpohjassa kotiin...tosi ikävä tauti.mutta jos on voimassaolevat rokotukset,niin hätää ei pitäisi olla.toivottavasti kaikki on hyvin.meillä aikoinaan kuoli pikkuinen pentu kyseiseen tautiin :(

     
  • 1.8.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija ja Virpi !
    Minna oli tilannut ajan eläinlääkäriin Simballe tänään klo 10.30, kyllä jännittää että mitä siellä ilmenee.
    Kisu on muuten kaikin puolin pirteä, syö ja juo hyvin, mutta kuolaa vaan kovasti, joten voipi hyvinkin olla hammaskiveä. Kuumetta sillä ei ainakaan kuulemma ole .
    Kerron taas mitä pikku potilaalle on sanottu !
    Hyvää päivän jatkoa teille molemmille perheineen !!!

     
  • 1.8.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Toivotaan ettei Simballa ole mitään vakavaa! Jännityksellä odotamme tuloksia.
    Tänään tänne on luvassa kova ukkonen:(
    Hyvää perjantain jatkoa!

     
  • 1.8.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Simballa oli kun olikin raukalla kuumetta ja olivat sanoneet sillä olevan jotain kesäflunssaa, jonka pitäisi (toivon mukaan) parantua itsestään ! Mitään vakavaa ei pitäisi olla, mutta olivat käskeneet tarkkailla ja ottaa yhteyttä uudelleen, jos tulee pahemmaksi.
    Raukka Simba, säälittää pikku potilas, se kun on niin viimeisen päälle ihana ja erikoinen kissa, oikien semmoinen "mamman poika" .
    Lääkäri oli sanonut ettei voi olla mistään vakavasta kyse, koska syö ja juo hyvin ja muuten vaikuttaa pirteeltä.
    Pidetään peukkuja Simballe !!!

     
  • 1.8.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Onneksi ei ollut mitään flunssaa vakavampaa! Olen koko päivän miettinyt Simbaa:)
    Eläimet on niin rassukoita kun ovat vähänkin kipeitä.

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu