Tuijan Blogi

torstaina, syyskuuta 18, 2008

Aamut ei ole minun!

En tykkää yhtään aamuista koska silloin eläimet ovat villeimmillään täällä:( Orkesteri alkaa mölisemään klo.6.00 kun kello soi.Kissu alkaa huutamaan niin kauan että pääsee ulos,ihan sama vaikka satais kaatamalla.Tigrulla on juoksuaika ja mouruu yölläkin.Mörkö juoksee mihin sattuu eikä edes ehdi kattomaan mihin juoksee,syö välillä ja kiusaa muita ja juoksee taas.Rocky jolkottaa ympäri kämppää ja koittaa paimentaa kaikkia katteja.Äsken tulin Rockyn kanssa lenkiltä ja lenkin jälkeen se saakin aamuhepulit,sisälle kun tultiin niin se nappas sandaalin suuhusa ja ottaa eteisestä vauhtia ja juoksee suoraan olohuoneen ovea päin kun ei saa vauhtia pysäytettyä,sitä se tekee monet kerrat ja välillä käy iskemässä päätänsä hellaan ja matka jatkuu kun välillä käy nappaamassa nallen suuhunsa:D En tiedä kuka täällä on hullu,minä vai eläimet vai kaikki:D
Ei tossa ilmassakaan kehumista ole kun aamusin ja iltasin on ihan yhtä pimeetä,jalat on ihan märät kun lenkkarit jalassa rämmin tuolla pellolla.
Chatissa olen ollut aikani kuluksi ja suomea sinne vaan kirjottelen vaikka melkein kaikki kirjoittaa englantia sinne,no sama se millä kielellä sinne vastaan kun kielitaitoni on ihan syvältä:)
Tässä tais tulla jo tarpeeksi valittettua niin voisin mennä keittämään lisää kahvia että pysyn hereillä kun eläimet vihdoin nukahti!

4 kommenttia:

  • 18.9.08 , Blogger Astralee kirjoitti...

    Huomenta!!
    Klo taitaa olla 5 ja istun tassa silmat killissa ja yritan juoda ensimmaista kuppia kahvia. Onneksi noi meidan elukat nukkuvat ja on ihan hiljasta. Sinua ei olekkaan nakynnyt muutaman kerran kun kavasin chatissa. En sitten jaannytkaan sinne. No koitetaan taas uudelleen. Mina siita sateesta valitin heheeeeeee meilla sato 4 paivaa ihan kaatamalla. Nurmikkokin tais kasvaa 10cm jos ei enemman. Hauskaa viikonloppua !!

     
  • 18.9.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Huomenta Astralee!
    Kyllä olet oikea aamuvirkku:)) Minä jo koitin kahdenistuttavalla sohvalla ottaa päiväunet mutta ei tullut mitään kun Rocky rojahti päälle nukkumaan! Olen huomannut että olemme eri aikana chatissa,koitan olla siellä vähän useimmin niin trffattais sielläkin:)
    Nyt sitten saatte vettä oikeen olan takaa siellä ja minä kaipaisin aurinkoa enkä sadetta enää yhtään.
    Hauskaa viikonloppua sinne kauas!!

     
  • 19.9.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    No varsin vauhdikkaat aamutpa siellä teillä on:)) On siinä Rockylläkin touhu kissoja paimentaa ja omaa aamujumppaansa tehdessään:) Nauratti kyllä kun ajattelinkin.
    Siinä kyllä varmaan herää hyvin itsekin.
    Meillä sen sijaan on niin hiljaista ja rauhallista. Eipä Ladykään enää pahempia mölyjä pidä. Joskus tuntuu että enemmänkin sais elämää talossa olla.
    Tänään nähtiin aurinkokin pitkästä aikaa. Toivon mukaan pitäisi paistaa nyt lähipäivinäkin.
    Sinulle Tuija ja koko poppoolle siellä oikein hyvää viikonloppua!!

     
  • 19.9.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heippa Kaarina!
    Täällä on joka aamu samanlaista menoa,viime yönä en enää neljän jälkeen nukkunut kun aloittivat riehumisen pari tuntia liian aikasin!
    Lady on jo niin iäkäs että mielummin nukkuu kuin riehuu,vois saada Ladykin vauhtia tassuihin jos ois pentu kaverina:)
    Täällä ei yhtään ole aurinko paistanut:(
    Tämä poppoo lähettää teille isot halit ja rentouttavaa viikonloppua!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu