Tuijan Blogi

perjantaina, elokuuta 22, 2008

Onnea Marianne!

Sydämmelliset onnittelut siskolleni joka tänään täyttää puolivuosisataa,siis 50v.:) Harmi ettei ole pippaloita tiedossa mutta kortti tulee:))

Virpin pikku Pinja on sairaalassa ja tänään on se päivä kun nyt aamulla yhdeksältä tehdään huulihalkioleikkaus nukutuksella:( Säälittää kun toinen on vasta 5kk. ja joutuu olla kaksi viikkoa kädet sidottuina ettei pääse tikkejä raapimaan:( Voi olla että joutuu olemaan nyt viikon sairaalassa leikkauksen jälkeen.

Mörkö täällä on näyttänyt kaapin paikan kissoille ja on aina ensimmäisenä syömässä ja muut ajaa pois:)

Hyvää viikonloppua ja ilmassa alkaa olla jo syksyn tuntua.

10 kommenttia:

  • 22.8.08 , Blogger Down Under kirjoitti...

    Moro, kissoista oli niin upeita kuvia, että oli pakko rekisteröityä googleen ja tulla kommentoimaan tänne osioon...

    Itsellä ollut Suomessa aikoinaan eläimiä,koiraa ja kissaa, vaikee niistä on luopua kun ikä tulee vastaan ja siksi ei uutta ole tullut hankittua...

    Onneksi kynnys hankkia eläin on Suomessa suurempi kuin täällä Australiassa, täällä Brisbanessa kissat ja koiran pennut myydään heräteostosten tyyliin eläinkauppojen näyteikkunoissa, vähän niin kuin suuressa akvaariossa, alle neliön kauttaaltaan lasitettu alue ei oikein osu suomalaiseen käsitykseen eläinten myynnistä... :-(

    Teillä on ollut kuulemani mukaan sateinen kesä kauttaaltaan Suomessa ja jo nyt syksyä ilmassa... Täällä taas on menneet 2 kuukautta ollut talven loppua, nyt alkaa kevät ja säät lämpenee seuraavien viikkojen aikana. No, talvellakin oli päivisin lämpöä 18-23 astetta, tosin yöt oli viileitä, eli kaikki on suhteellista.

     
  • 22.8.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    ONNEA oikein paljon täältäkin 50-vuotiaalle sisarellesi ! :)
    Minä äsken lähetin meilikortin yhdelle sisarelleni, jolla on huomenna syntymäpäivä ja olin unohtanut lähettää postissa kortin, käsittämätöntä, sitä ei ole koskaan tapahtunut ! :( Näinkö muisti alkaa jo nyt pätkiä ;)


    Mutta sille pienelle Pinjalle toivotan oikein sylin täydeltä tsemppiä ja kaikkea hyvää siihen leikkaukseseen !!! Voi pientä, säälittää , mutta kyllä se hyvin toki menee ja sitten se on tehty, mutta onhan se aina niin ikävää, mitä pienempänä joutuu leikkaukseen!

    Sinulle Tuija ja koko perheelle hyvää päivän jatkoa ja mukavaa viikonloppua !!!

     
  • 22.8.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Dovn under!
    Moro:)Kiva kun löysit tänne!
    Kissoja meillä on kolme ja yksi koira.Niin minäkin olen päättänyt kun yksikin koira on kuollut vanhuuteen että uutta en ota mutta niitä onkin ollut yhteensä jo 47 vuotta.
    Sitä olen aina kauhistellut miten monessa maassa myydään kissoja ja koiria pienissä häkissä ja siitäpäs moni tekee heräteostoksen,kamalaa:(
    Australiaan oiskin kiva muuttaa kun siellä on talvellakin lämmintä. Siellä kaukana alkaa kevät ja täällä syksy:) Nyt elokuussa täällä on satanut paljon.
    Mukavaa perjantain jatkoa!

     
  • 22.8.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heippali Hellu!
    Meilikorttikin on parempi kuin ei mitään,minäkin muistin viimetipassa siskoni synttärit ja juoksin hiki päässä postilaatikolle:)

    Nyt Pinja on jo leikattu ja toivottavasti meni hyvin,leikkaus kesti puolitoista tuntia ja heräämössä menee aikaa.Minua kauhistuttaa kun noin pieni nukutetaan:( Sekin vielä kun kädet sidotaan suoraksi niin toinen ei voi leikkiä eikä kääntyä:( Huomenna menemme katsomaan pikku potilasta.

    Kuin myös teille mukavaa viikonloppua täältä vilkkilän kissojen joukosta!

     
  • 22.8.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Jotta ette ymmärtäisi väärin niin saa ehkä käsityksen että meillä on kissoja kuin tarhassa mutta niin kuin kuvista näkyy niin esim. Rotukissat on siskoni"Kasvattaja" kodista ja linkki löytyy myös sinne...Terveisiä Tero.

     
  • 22.8.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    No jopas se Tero on tännekkin eksynyt kirjottamaan:) Siis meillä on "vaan" maatiaiskissoja kolme kappaletta ja yksi koira joka on rotukoira,heh heh:D

     
  • 23.8.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Lämpimät onnittelut sisarellesi ja tervetuloa tänne 50:n "paremmalle" puolelle:)
    Toivottavasti Pinja-vauva voi hyvin? Voi kuinka pienenä joutui tuohon leikkaukseen, vaan parempi kuitenkin, ja ei siitä onneksi tule sitten muistamaan myöhemmin itse mitään.
    Pikaisia toipumisia vauvalle!!
    Mörkö on kyllä melkoinen kissa<3Hyvin pitää puolensa "ruokapöydässä":)

    Oikein hyvää viikonloppua sinulle ja koko perheelle!!

     
  • 23.8.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Sisko saa onnittelut:)
    Pinja voi oikein hyvin ,tänään lauantaina kävimme sairaalassa katsomassa ja ei paljon huomaa että on huuli on leikattu.Nauraminen ja haukottelu on vähän hankalaa kun on tikit.Maanantaina pääsee jo kotiin:)
    Mörkö syö varmasti kuusi kertaa päivässä:)
    Mukavaa lauantain jatkoa teille ystäväiseni!

     
  • 26.8.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moikka Tuija
    Kiitos kaikille onnitteluista jotka kerkesin vasta tänään lukemaan, kato me nykyajan mummot kun ollaan menevää porukkaa, ei siinä paljon vuodet paina. Eikös se ole näin, että nuoruus on lahja, mutta vanheneminen taidetta.... t. isosiskosi

     
  • 27.8.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heh Heh Mallu:)
    Nuoruus on lahja ja vanheneminen on jotain outoa taidetta:D
    Terveisin kiireinen pikkusisko mummo:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu