Tuijan Blogi

sunnuntaina, tammikuuta 01, 2006

Uusi vuosi ja uudet kujeet!!

Vähänkös on räsähtänyt olo kun tuli eilen juhlittua:)Aatto oli kyllä todella kiva täällä kotosalla kun oli Virpi ja Noora meijän kanssa ja jäivät yöksi. Eilen sitten syötii sitä perinteistä nakkia ja perunasalaattia ja värkkäsin vielä tortillat tai jotain sinne päin! Raketteja nähtiin paljon ja Noorakin jaksoi valvoa niin myöhään että mummin kanssa ihasteltiin paukkuja partsilla!
Kaikista ihanin asia oli se kun Hellu soitti minulle eilen,ei olla koskaan juteltu puhelimessa vaan kirjoteltu mesellä..juttu luisti kuin suksi ja siinä on niin hieno ihminen että oli aivan mahtava vuoden loppu jutella noin mukavan ystävän kanssa:)
Sitten kun vuosi vaihtui niin seinänaapurille Tanjalle tarjottiin kuohuviiniä ja löpistiin niitä näitä,kiva naapuri ja hänellä on aivan ihana saksanpaimenkoira Kaapo ja kuten arvata saattaa niin hauvoistahan me puhuttiin pitkään:)
Nyt menen vielä ottamaan muutaman punaviinilasillisen!
Terveisin Tuijeliini

2 kommenttia:

  • 1.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moikka Tuijeliini:) Hyvät uuden vuoden toivotukset teille sinne Tapanilaan! Toivotaan että tästä vuodesta tulee sitten parempi ja onnellisempi.
    Mukava juttutuokio oli meillä ja tuntui kun olisimme ennenkin jutelleet, koska tunne oli heti niin tuttavallinen. Mutta mehän Tuija olemme ratkoneet tosissaan messessä näitä kaikenmoisia iloja ja murheita monen monet tunnit:D
    Juu täällä myös on hieman "lupsahtanut" olo ja isäntäkin nukkui hiljattain niin sikeästi, että ei kuullut edes sitä kun Hanne ja Henke käväisi tässä:)) Nauroivat mahat kippurassa. Mutta ei minulla sen kummempaa rapulaa ole, vain väsyä ja kroppa on kipeänä eilisestä tanssimisesta. Kake lauloi että sali raikui ja minä tanssin:))) Hyvä työjako eikö vaan.
    Elviskin väsyneenä nukkuu taas tuolla sängyssä, se luultavasti valvoi suurimman osan yöstä ja varmasti ihmetteli rakettien pauketta raukka täällä yksinään:(
    Eilen vasta huomasin Ritasta ne viimeiset kuvat ja joka kerta tulee kyyneleet, kun katson niitä ja kuuntelen sitä kaunista musiikkia.
    Täällä paukahtelee raketteja vieläkin tämän tästä.
    Ihanaa uudenvuoden päivän jatkoa teille koko perheelle / Hellu, Kake ja karvaturrit

     
  • 1.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Kiitti Helluliini kommentista.
    Täälläkin vielä paukkuu kuin ois sota syttymässä!
    Kiva kun oli teillä kivaa,niin meilläkin oli mutta Kollaa kesti myös:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu