Tuijan Blogi

perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

Perjantai

Niinpä taas on viikonloppu ja saunavuoro tänään.Tero on vapaalla töistä ja tässä ollaa öllötelty vaan..no oli auto sentään öljynvaihdossa ja vähän kotisivuja laiteltu.
Ulkona peuhasin Rockyn ja Pipsan kanssa,Rocky sai taas uuden ystävän semmosesta pikkusesta toy villakoirasta,villakoira pyöri kuin höyhen Rokin käsittelyssä:) Pipsalla taas ei ollut ollenkaan ulkoilu fiilistä,makas ja istu jalkakäytävällä ja katto minuu että koska hitto oikee kotiin mennään.
Pitzan heitin uuniin niin voi sitä vaikka näin päivällä syödä ja sitten ottaa pienet päiväunet ennen saunaa.Noora tulee sitten viiden maissa tänne hoitoon ja varmasti sillä on taas pitkästä aikaa hauskaa Rokin kanssa:)
Lauri on koulussa neljään asti ja sitten onkin ansaittu vapaa viikonloppu.
Aurinko paistaa ihanasti ja kaikille hyvät perjantait.t,tuija

2 kommenttia:

  • 11.3.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moikka Tuijeliini!
    Tosi hienon näköiset ja väriset on nyt kotisivunne! Mukavasti kuvia teidän "turkiksistanne" ja tosiaan apinakin näytti olevan siellä. Muistutti kylläkin erästä mieshenkilöä, joka asuu siellä Tapanilassa:))
    Pientä flunssaa olen tässä potenut, mutta kyllä se maanantaihin mennessä toivottavasti jo on parempi ja täytyy ollakin, koska minähän olen nyt siellä kuntoutuksessa päivät, hyvin menee:D
    Hyvää viikonloppua teidän perheelle ja hyviä vointeja!!

     
  • 11.3.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Helluliini!
    Piti vähäsen uusia näitä sivuja jotta on joka apina kuvissa:)
    Täällä on kanssa Tero "apinalla"flunssan poikasta.
    Mukava kuulla että sulla menee hyvin siellä kuntoutuksessa:)Hyvää loppuviikkoa niin sulle Hellu kuin Kakellekkin ja kuikuttimelle sekä kisulle!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu