Tuijan Blogi

sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006

Kyläilemässä!

Tänään olimme Lenellä ja Santulla kylässä.Tero laittoi niiden tietsikan kuntoon kun se oli sekasin kuin seinäkello.Niillä on kivoja kisuja,Hattis ja Pörrö nimeltänsä.Pörröä ei kyllä näkynyt kun oli sängyn alla piilossa,huomaa että on Viivin sisko,Hattis kyllä tuli tervehtimään:) Täällä kaikki eläimet nukkui kun tulimme kotiin,onneksi koska olin aivan varma että jotain ne ovat keksineet.Eilen Rocky otti salaa pöydältä ranskalaisia perunoita ja Tero otti Rockya niskavilloista kiinni niin että uikutusta kuului,ja itse salama Viivi tuli paikalle ja heti kävi Rockyn kimppuun kun huomasi että toinen on alistetussa tilassa:(
Nooralla on vesirokko ja keskiviikkona olisi ollut vielä päiväkodin kevätjuhlat jota varten Virpi osti vielä kauniin "prinsessamekon" Nooralle,harmi että ei voi mennä sinne kun tarhaikä lakkaa ja toinen sitten syksyllä menee jo ekalle luokalle!
Eipäs tässä kait muuta kuin hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille:)

2 kommenttia:

  • 29.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Huomenta Tuija!
    Täällä jo hiippailen näillä kotisivuilla:)
    No ei ole Lady sitten ainoa kissa, joka sängyn alla murjottaa vieraiden aikana. Säälittää kyllä monta kertaa kun toinen on niin ujo. Sen jälkeen sitten tapaa minun kintereillä hyöriä, niinkuin ois hyvänkin työn tehnyt:)Tai kuin ois oltu erossa ikuisuuden.
    Kyllä on sääli Nooraa. On surullinen paikka pienelle nyt kun jäi kevätjuhlakin väliin. Pikaista toipumista vaan Nooralle ja hyvää viikon jatkoa teille kaikille.

     
  • 29.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Huomenia Kaarina!
    On noi kisut kyllä välillä ihme hiippareita,ei ainakaan yhtään vieraskoreita:)
    Virpi tässä soitti jo ja sanoi että Noora sittenkin pääsee juhliin kun siellä tarhassa on melkein kaikilla ollut vesirokko:)
    Aurinkoista viikkoa teillekkin!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu