Tuijan Blogi

maanantaina, elokuuta 21, 2006

Maanantaissa mennään!


Kissu meitä ruokkii.
Aika kulkee kuin idän pikajuna! Siskoni Mallu vaati että jotain pitää päiväkirjaani kirjottaa,huoh että laiskottaa näin maanantaisin.
Viivi on edelleen uudessa kodissa ja viihtyy kuulemma hyvin.Tigru pieni täällä edelleen ikävöi kovasti kaveria ja ei suostu syömään kuin muutaman raksun päivässä ja nukkuu vaan ikävää pois:( Miten kissa voikaan noin kovasti ikävöidä? Ainakin minun sydäntä raastaa katsoa Tigrua onnettomana eikä enää iloisena pikku kisulaisena.Tigrun pitäisi syödä kun muutenkin on pieni ja painoa on vain 2kg ja 700gr.mutta ei vaan mikään nyt maistu:(
Koulutkin alkoivat viikko sitten ja Noora meni ekalle luokalle ja Lauri lukion tokalle.Syksy siis saapuu mutta vettä ei vaan sada ja kuuma on,hiki lentää.
Uusi kauppakin aukesi mutta kovin on hiljaista siellä,se on yksityinen perheyritys ja hinnatkin sen mukaisia että toi pulju ei kauan pystyssä ole!
Tero oli lauantaina setänsä hautajaisissa ja toi voileipäkakun tullessaan.
Mitäs tässä nyt ois sitten muuta tapahtunut viikon sisällä....Joo,Kissun saaliit:perjantaina yksi rotta,lauantaina yksi päästäinen ja neljä pikkulintua,sunnuntaina pulu jonka ylpeesti toi Terolle ja Tero sai semmosen raivarin Kissulle että laittoi sen kotiarestiin.
Koirat köllöttää partsilla ja Pipsakin on innostunut leikkimään pitkästä aikaan.Pipsan leikki on semmosta että ottaa lelun suuhun ja häntää heiluttaa,sen verran vanha kääkkä on ettei paljon enää jaksa lelun perässä juosta,kunhan köpöttää:)
Taitaa häntä koiraa heiluttaa.
Mutta tässä tuli vähän kuulumisia vai oisko sittenkin valitusvirttä..laitan sen maanantain piikkiin:)

4 kommenttia:

  • 21.8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    No olipa melkoinen lista Kissun saaliita :( Siltä näköjään metsästys käy kuin tanssi konsanaan. Joo ja kyllähän se kotiaresti oli aivan paikallaan mirrille, vaikka ei varmaan itse ollut samaa mieltä :)
    Näinpä se syksy "ovella kolkuttaa", sen huomaa siitä viimeistään kun koululaisille alkaa koulut, niin ja meikäläiselle työt kesäloman jälkeen :( Huomenna siis töihin !! Voi että Noorastakin sitten tulee jo koululainen, vuodet vierii !!!
    Teille koko perheelle mukavaa illan jatkoa ja hyvää alkanutta viikkoa !

     
  • 22.8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Mukava kun kirjoitit pitkästä aikaa.
    Minullakin on jäänyt aika vähiin kotisivulla kun on tuo LJ myös. Ehkä vähän liikaa kahta päiväkirjaa yrittää pitää.
    Voi on tuo Kissu suurmetsästäjä oikein. Ei teille tietenkään mukavaa katseltavaa "tuliaisensa", mutta kissat nyt ovat tuommosia pikkupetojakin toisaalta:)
    No säälittää se Tigru, sen kai ois pitänyt päästä muuttamaan Viivin kanssa samaan paikkaan, mutta kukas sitä nyt kaikista voi luopua. Toivotaan nyt, että vielä siitä pieni piristyy.
    Mukavaa viikon jatkoa koko perheelle ja Nooralle iloisia koulupäiviä:)
    Meidänkin yksi lapsenlapsi aloitti ekaluokalla. Näin vuodet menee. Lastenlapset kasvaa ja me senkun nuorrutaan:D

     
  • 24.8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Tässä vähän myöhään olen vastaamassa!Kissu ei nyt ole saanut saaliita pariin päivään,onneksi:)Iljettää niitä raatoja katella!
    Huomaa jo puistakin että syksy tulee kovaa vauhtia no eipähän tartte sitten hikoilla.
    Hyvää loppuviikkoa teille!

     
  • 24.8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Kaarina!
    Minä en ikinä jaksaisi kirjotella kahteen päiväkirjaan,hyvä jos yhtä jaksaa pitää!
    Kissu on nyt aika hyvin kotona viihtynyt ja Tigrukin on jo alkanut leikkimään ja syömään:)
    Me nuorrutaan ja muksut käy koulua!
    Hauskaa loppuviikkoa1

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu