Tuijan Blogi

sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Sunnuntai!

Oiskohan ukkosta ilmassa kun pää särkee.Jotenkin ihan outo ilma on.No nyt ei ole ainakaan niin kuuma kuin eilen oli.

Kyllä tuli eilen illalla paha mieli kun lähdin kaverini kissaa syöttämään ja mitä matkalla näin,joku täys idiootti oli laittanut naakan poikasen ei niinkään pienen enään pahvirullan sisään niin että sillä näkyi vaan pää ja pyrstö..siihen oli raukka kuollut nälkään ja kuumuuteen:( Jos tommosen ihmisen näkisin joka noin tekee niin en takaa mitä tapahtuisi,tuli vaan todella paha mieli!!!

On sentään jotain hauskaakin,siitä pitää Noora huolen.Noora soitti mulle ihan tohkeissaan Kyprokselta ja kysyi että mitä mummi haluat tuliaiseksi,sanoin että ei mummi mitään tarvitse että osta itselles vaan jotain kivaa,sitten Noora sanoi että noh mä tuon sitten sulle täältä miehen tuliaisiks ja tossahan noita kävelee:D Keskiviikkona sitten tulevat kotiin Limassolista.

Päivä on niin nuori vielä että ei ole oikeen mitään vielä tapahtunut.Hyvät pyhät kaikille!

5 kommenttia:

  • 9.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Ihania kuvia Kyprokselta!
    Voi sitä Nooraa:))Saas nähdä, millasen miehen hän sieltä mummille tuo:DMitäs ukki tuumaa siitä?:)Kyllä nuo lapset on ihania!!!
    Ei ole eläinrääkkäyksillä mitään rajoja. Ei voi käsittää mitä semmonen ihminen ajattelee joka tuommosta tekee. Oikeinko nauttivat vielä teoistaan. No omatunto ja empatia semmosilla pedoilla on kaukana.
    Minä en aina saata edes lukeakaan kaikista tapauksista, mitä tapahtuu. En saa sitten pois mielestä ollenkkaan. Itkettää kyllä tuommonen pahuus ja raakuus. Ja VIHASTUTTAA niin vietävästi.
    Hiukka viileämpi on ollut täälläkin, mutta yhä liian kuumaa.
    Hyvää illan jatkoa teidän perheelle:)

     
  • 9.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Tosi upeita kuvia ja todella hyviä kuvia saa kännykkäkamerallakin. Itsekin olen ottanut paljon kuvia kännykälläni.
    Mitä kirjoitit siitä lintu parasta, minua kyllä ihan oksetti ! :( Valitettavasti tommoisia sadisteja on aivan liian paljon!! Heiltä puuttuu kokonaan yksi tärkeimmistä ihmisen ominaisuuksista, TUNTEET !
    Mutta Noorallapa on siellä mielessä aikamoiset tuliaiset mummille :)) Tuskinpa kovinkaan mieleiset ukinkaan mielestä :D
    Lasten suusta kyllä voi kuulla mitä vain ja ajatusmaailma heillä on aivan fantastinen :D
    Mukavaa sunnuntai-illan ja kesäloman jatkoa teille !

     
  • 9.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Niin tuosta lasten suusta tulikin Aram mieleen.Niiden häiden jälkeen olivat sitten puhuneet häistä, ja Arampa oli ollut siinä uskossa, että nyt hänkin on mennyt äitinsä kanssa naimisiin:))
    Hän kun oikein sormuksen vei sinne alttarille:D
    Voi noita kultaisia pieniä, miten niille saakaan aina nauraa.

     
  • 9.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu ja Kaarina!
    Ei taida Tero kovin hyvää tykkää jos Noora tuo tänne uuden isännän:)On lapsilla kyllä välillä hyvät jutut! Lauri pienenä oli kovasti menossa minun kanssa naimisiin:)
    En minäkään pysty lukemaan lehdistä eläinrääkkäys juttuja kun en voi ymmärtää että on ihmisiä jotka ei kunnioita eläimiä yhtään..ne ihmiset jotka tommosta tekee niin ei varmasti koskaan ole kotona opetettu että eläin on eläin eikä mikään lelu! Meidän päähän terotettiin jo pienenä että olkoon mikä hyvänsä eläin niin sitä ei kiusata ym.vaan on eläimilläkin tunteet jota pitää kunnioittaa!!! Tästä aiheesta voisin kirjottaa vaikka kuinka pitkään että ihmiset pitäisivät lemmikkiänsä hyvänä ja muitakin luonnon eläimiä.

     
  • 10.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Minä kyllä uskon kans siihen, että se lähtee aika paljon kotoa, miten lapset oppii suhtautumaan eläimiin. Meilläkin kaikilla tytöillä on nyt kotieläimiä, kun niihin niin tottuivat ja tykästyivät heti lapsina, eivätpä ilman osaa ollakaan:)
    Minä monta kertaa toreilla ja muualla kauhuissani katson, kun lapset saavat miten vain ajaa pulujakin ja vanhemmat ei välitä mitään. Puhumattakaan sitten kaikista muista eläinrääkkääjistä ja heitteillejättäjistä.
    Tuntuu että yhä raaemmaksi vaan menee kaikki.
    Miten ne voi käsitellä sillätavalla noita eläinraukkoja. Sitä on niin vaikea ymmärtää, kun ne itelle on kaikki kaikessa.
    Onneksi on todella eläinrakkaitakin ihmisiä ja minusta semmoset ihmiset ovat jotenkin erilaisia kaikella tavalla. Heistä huokuu se hellyys ja lämpö toisiinkin.

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu