Tuijan Blogi

torstaina, heinäkuuta 27, 2006

Voihan päiväkirja!!

Kyllä nyt on blogini jäänyt taas oman onnensa nojaan.Ei sitten niin millään jaksa tähän enää kirjotella kuin joskus harvoin! Aateltiin jo Teron kanssa lopettaa koko kotisivutkin,saa nyt sit nähdä.
Terolla alkoi työt tämän viikon maanantaina että niin se loma vaan hurahti ohi.Minulla loppuu kesä silloin kun Teron lomat loppuu:) Tänä aamuna nukuttiinkin vähän "pommiin" kun Terolla alkaa klo.7.00 työt ja herättiin vasta silloin kun kello oli seitsemän,ei siinä muuta mutta kun oli vielä tänään työsuojelukierros hänellä,no loppu hyvin kaikki hyvin!
Tänään olisi vähäsen hommia täällä kotona kun tulee meille sohva ja sohvatuoli,eli pitäisi vaan raivata tilaa.Vanha sohva heitettiin ajat sitten mäkeen kun oli elukat sitä vähän huonosti käsitellyt.Nahkasohva tänäänkin tulee mutta onneksi ei Rocky hypi sohvaan ja Pipsa ei enää pääse hyppämään kun on niin vanha pullukka:)
Rockysta sen verran että eilen se kiusasi minua aivan kamalasti kun olin mekko päällä,sitten alkoi minun persuksen nipistely ja helmoissa roikkuminen eikä kiellot edes auttaneet kun rupes jo itteenikin naurattamaan.Rocky meni sitten minun kaapille ja nappas sieltä toisen mekon jonka puin sen päälle! Rocky poika oli oikeen sievän näkönen kun oli mekko päällä joka ylettyi korvista hännänpäähän asti,ihan ylpeenä tepasteli ja nosti jalkojakin oikeen korkeelle.Tuli ihan mustalaismummu mieleen siitä! Pipsa aikansa sivusta seuraili sitä ja sitten ärähti ihan kuin sanoakseen että sä oot jätkä etkä mikää neiti:)Aamulla se taas sen mekkonsa haki!
Noora tulee tänään tänne kun Virpi ja Tatu lähtevät päiväksi Tallinnaan risteilylle.Kovia ovat reissaamaan!
Tänään on saanut pitkästä aikaa vähän palella kun on niin kova tuuli vaikka aurinko paistaakin.Nuhanikin alkaa onneksi jo loppumaan,viikon tässä olenkin pärskinyt ja yskinyt!
Kovasti aina luen muiden blogeja mutta huono kommentoimaan:( Tulipa tähän nyt sitten vähän kuulumisia kirjoitettua ja varmaan kuukauden päästä lisää kun olen niin ahkera kirjottelemaan:D

3 kommenttia:

  • 28.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Älkää nyt vaan missään tapauksessa kotisivujanne lopettako!! :(
    Minäkin käyn päivittäin siellä ja katselen usein mukavia kuvianne !
    Minulla myös kotisivujeni kanssa on tapahtunut huomattavaa laiskistumista ja nyt varsinkin, kun kirjoitan päiväkirjaa LJ.ssä. Nyt hiljattain lisäsin sinne Alexanderista kuvan ja kas vain, nyt se loistaa peräti kahdella sivulla ja nappasi yhden kuvan pois alta :D Jos kirjoitan sinne, ei koskaan ole varma, tuleeko teksti esille.
    Voi otithan Tuija kuvan siitä teidän "neitistä" ?? Voin vain kuvitella, miten hän oli hurmaavan näköinen mekko päällä :))
    Ja minulla nyt tänään viimeinen työilta ja sitten tämä tyttö lähtee kesälaitumille ja sunnuntai-iltana ollaan jo suomessa !
    Mutta kyllä nyt tuntuu, että lomaa jo tarviikiin .
    Minullekin tulee sitten "pieni ero" teidän kaikkien ystävien kanssa , mutta hymyillään kun jälleen tavataan näissä merkeissä ! :D :D
    Hyvää kesän jatkoa sinulle ystäväiseni ja koko perheelle ja voikaahan hyvin!!

     
  • 28.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Huomenta Hellu!
    Kyllä on Alexander vauveli kovasti jo kasvanut ja on ihan äitinsä näköinen:)
    En saanut "neidistä"kuvaa kun ei ollut kameraa paikalla..nyt sillä on se mekko mahan alla:D
    Varmasti sulla on hyvä fiilis kun pääset kotosuomeen lomailemaan! Oikein ihanat lomat teille ja turvallista matkaa!!

     
  • 28.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Kyllä kans olen päiväkirjaasi kaivannut ja usein täällä käynyt. Kerran kirjoitinkin vaan sepä ei onnistunutkaan, mikähän tuuli sen vei:)
    Varmaan tämä kesäaikakin vähän laiskottaa kirjoittaa vaikka tulee kyllä tuolla LJ-ssä kirjoitettua melkein päivittäin. Ehkä se onkin vähän liikaa kahta päiväkirjaa pyörittää, ei tahdo aika millään riittää.
    Pidähän vain sinäkin Tuija kotisivun, teillä se on vielä niin mukava monine kuvineen ja mukava aina joskus teistäkin kuulla.
    No nytpä menen painun taas tuonne vieraitteni pariin. Sannan perhe on meillä kylässä tämän pyhänajan. Mukavaa!!!
    Hyvää viikonloppua vain teillekin koko perheelle!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu