Tuijan Blogi

tiistaina, elokuuta 15, 2006

Viivi sai uuden kodin:(

Niin siinä sitten kävi että löysimme Viiville kodin ja eilen muutti koeajalle Porvooseen.Onneksi on tuttu perhe ja heillä on ennestään 12 vuotias leikattu kolli ja varmasti pitävät hyvää huolta Viivistä! Eilen sain heti kuulla että kissat olivat tulleet aika hyvin heti toimeen keskenään.Mutta minulla on vaan semmonen olo että olisin hylännyt Viivin ja on huono omatunto:( Eniten säälittää Tigru kun on ihan ihmeissään että missä on paras kaveri,olivat kuin paita ja peppu aina.Tänään olen pitänyt kovasti Tigrua sylissä ja koittanut leikkiä sen kanssa mutta ei toista huvita leikkiä,on vaan istunut muovikassissa!
Viivin olisin pitänyt jos olisi tullut toimeen koirien kanssa mutta kun vaan stressaantui koirista eikä koskaan voinut tietää milloin kimppuun käy.Lähipäivät näyttää että tuleeko Viivi takaisin vai sopeutuuko sinne:(

4 kommenttia:

  • 15.8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Vai on Viivi sitten muuttanut :(
    Mutta älä Tuija kanna turhaan huonoa omaatuntoa asiasta, sillä onhan se kaikille parempi vaihtoehto, kerran Viivi stressaantui koirista . Toivotaan että Viivi alkaa hyvin kotiutumaan ja myös että Tigru tottuu siihen, että Viivi on saanut toisen kodin. Kyllä ajan kanssa ainakin ja tottakai se on sinullekin outoa, sen voi vaan ymmärtää.
    Miten nykyään Kissu suhtautuu Tigruun ?
    Hyvää päivän jatkoa sinulle ystäväiseni ja koko perheelle !
    Täällä muuten tänään oli aivan hirveä ukonilma !! Ja vettä tuli kun saavista kaataen :)

     
  • 15.8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Sain tänään kuulla että Viivi on viihtynyt siellä uudessa kodissa todella hyvin:)
    Kissu ei edelleenkään siedä Tigrua,ei tee sille pahaa mutta sähisee vaan.
    Tänään täälläkin satoi mutta ukkosta ei ollut.
    Hellu ystävä,hyvää päivän jatkoa!

     
  • 15.8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Voin ymmärtää, miltä sinusta tuntuu:( Joskus vain on tehtävä päätöksiä kaikki asiat huomioon ottaen, vaikka ne kuinkakin kipeää tekisi. Olihan se tilanne hankala sellaisenaan kerran Viivi ei koirien kanssa oikein sopeutunut. Jospa hänelle oli nyt parempi ratkaisu, toivotaan. Säälittää kyllä Tigru:( Toivotaan että siitä piristyy pieni.
    Sannan kissalla ja meidän Ladylla on samanlainen suhtautuminen toisiinsa, kuin Kissulla ja Tigrulla. Niin pian kun lähelle pääsevät, sähinä käy:) Mutta eivät sentäs "tukkanuottasille"
    ala.
    Hyvää viikon jatkoa sinulle Tuija ja koko perheelle!

     
  • 15.8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Ehkä tämä oli se paras ratkaisu että Viivi sai toisen kodin missä ei ole koiria.Muuten olisi voinut käydä vielä niin että jompikumpi koirista olisi purrut Viiviä silloin kun se kävi koirien päälle.
    Tigru tässä eniten surettaa kun Viivi oli sille kuin emo:(

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu