Tuijan Blogi

tiistaina, heinäkuuta 04, 2006

Mökille ikävä!

En kyllä täällä kaupungissa kovin kauaa viihdy kun nyt jo tahtoisin mökille takaisin! Tuntuu että täällä menee kesä ihan hukkaan jossain typerässä kerrostalossa..haluaisin olla vaan mökillä järvenrannalla ja saunoa yms.siellä on niin ihanaa olla aamulla kuistilla yöpaita päällä ja juoda kahvit.Jos se mökki on vaan vapaana vielä Teron loman aikana viikonlopun niin sitten kyllä se vuokrataan,näin minä päätin:)

Kaverini kissaa Loistoa nyt käyn syöttämässä kun he lähtivät mökille Turun saaristoon pariksi viikoksi.Kiva iso kolli!

Virpi,Noora ja Tatu lähtevät huomenna viikoksi Kyprokselle.Noora pääsee sitten ekaa kertaa lentsikkaan ja varmasti ei uni tule ensi yönä!

Rocky ja Pipsa olivat ihan väsyneitä päivän pari mökkeilyn jälkeen mutta nyt on taas vipellys päällä ja Kissukin on jatkuvasti ulkona tutulla reviirillä.
Tulipa mieleen kun mökillä Emma ja Rocky alkoivat tappelemaan oikeen kunnolla kepistä.En ole koskaan nähnyt kun Rocky alkaa tappelemaan toisen koiran kanssa..siinä purtiin,irvisteltiin,pöyhisteltiin ja haukuttiin,hetken päästä kun mököttivät ja välit selvittivät niin olivat taas niin kaveria:)

Eipä tänään tässä muuta kuin pyörittelen mökin kuvia silmissä:D

3 kommenttia:

  • 4.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Minäkin tulin juuri Ladyn luota, olin siellä kuusi tuntia, mutta mirripä melkein nukkui koko ajan siellä yläkerrassa tuolin päällä . Kyllä sillä varmasti on ikävä Kaarinaa ja Timoa, mutta huomennahan he tulevat kotiin .

    En ihmettele yhtään, jos kaipaat takaisin mökille ! :( Varsinkin kun on näin mahdottoman hyvä ilma. Toivotaan että pääsette sinne vielä ! :)
    Minäkin ihmettelen, että miksi ihmeessä taas otin niin myöhään kesäloman, että vasta elokuussa ! Ensi vuonna otan kyllä heti Juhannukselta koko loman.

    Nyt kun olen seurannut näitä meidän marsutyttöjä, ovat myös aika mainioita :D Välillä kisailevat ja joskus vähän ovat "tukkanuottasillakin", mutta niin nopeesti kun joku asia pelottaa, viuuuuh, nopeasti kylki kylkeä vasten köllötellään ! Ihania pimuja ovat Wilma ja Mimmi :)

    Ihania kesäpäiviä teille ja hyvää loman jatkoa !

     
  • 4.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Tämä Loisto kisu on semmonen että ei päästä minua eteiseen kun arvaa että olen lähdössä,säälittää jättää yksin:(

    Todella kuuma on ja sisälläkin läkähtyy,nukkuminen on yhtä tuskaa
    kun tuuletinkin hajosi!

    Monet kerrat elokuussa on ihan kivat lomailmat..pidän peukkuja sulle että olisi nytkin!!

    Söpöjä on ne teidän marsut,ihania pumpulipalloja:D

    Hyvää illan jatkoa!

     
  • 8.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Kyllä se totta on, että tuonne mökkiin aina jotain jää jota kaipaa.
    Se elämä on niin erilaista ja siellä kun ei tule muuta tehtyä kuin ne välttämättömimmät ja oleilla vaan ja nauttia olostaan.
    Meillä ei varmaankaan ihan niin suuri muutos sen jälkeen, kun on tämä oma "mökki" tässäkin:) Vaan tosiaan sitä toisella tavalla tässä kans touhuaa.
    Toivotaan että vielä sinne mökille pääsette. Kesääkin on vielä jälellä vaikka kuinka.
    Kyllä siellä varmaan eläimetkin nauttii:)
    Mukavaa viikonloppua vaan koko perheelle!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu