Tuijan Blogi

perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Lasi tassussa:(

Niin siinä sitten kävi että Rocky astui eilen illalla lasiin ulkona ja kovasti vuoti tassu verta:( Illalla ei aristanut yhtään tassua mutta nyt tänä aamuna menee sitten kolmella jalalla joten taitaa olla sitten lääkärireissu edessä.Jos tietäisin kuka rikkoo pulloja niin syöttäisin ne sirpaleet sille!! Aina valitellaan koiran paskasta mutta se on pieni harmi verrattuna lasinsiruihin jotka vaan satuttavat koiraa:(

No ei ole vieläkään keittiö tyhjentynyt kun en tiedä mistä aloittaisin.Tiistaina sain yhden rikkinäisen uppo nallen jätesäkkiin eikä sekään ollut keittiössä,keskiviikkona sain sentäs jätesäkin täyteen:)Kuulemma tulee samalla vielä eteisenkin remontti että hiphei vaan!

Nyt jatkan huomenta suomi ohjelman kattelua ja toivotan mukavat viikonloput1

4 kommenttia:

  • 19.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Voi että näin punaista kans kun luin noista laseista:(( Rockyparka, ja niin turhaan saa toinen kärsiä ja siinä sivussa omistajatkin, kun tulee ylimääräisiä lääkärireissuja ja kuluja tommosten taulapäiden takia.
    Se on kyllä riesa kaikkialla näköjään, täälläkin joka paikassa näkee noita lasinsiruja ja aina ajattelen ensimmäisenä just koiria.
    Eikö olekin vaikeaa keittiön tyhjäys, vaan parempi jättää vain muutamia astioita esille ja muut vain säilöön:)
    Kyllä se siitä sitten....
    Hyvää viikonloppua teille ja Rockyparalle pikaista tassun paranemista!

     
  • 19.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Ei olla vielä lääkäriin menty kun se nyt kuitenkin vähän astuu sillä tassulla,täytyy seurailla.Jos siellä on lasi mitä ei näy niin tuleepahan kallis lasku kun kuitenkin pitää ottaa röntgen:(
    Niin taidankin tehdä ton keittiön kanssa että jätän sinne vain muutaman astian..kiitti vinkistä:)
    Hyvää viikonloppua teitillekkin!

     
  • 20.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Rocky paralle eli tassulle pikaista paranemista !! Todella inhottavia tuommoiset jästipäät, jotka heittelevät laseja miten sattuu :( Punaista näen minäkin ja oikein kirkkaan punaista !!!
    Tulin juuri töistä ja voi mikä mahtava päänsärky, alkoi bussissa ! Kaarinan kanssa töiden jälkeen kierreltiin liikkeissä ja haisteltiin jos mitä hajuvesiä ja tupruteltiin niitä itseemmekin, joten kai sekin laukaisi päänsäryn ja tietenkin väsymyskin. Henkeäkin ihan ahdistaa nämä aromit, joten viisainta mennä pesemään enimpiä pois :))
    Tsemppiä teille vaan keittiöremontissa, kyllä se sitten siitä kun alkuun pääsee. Tokihan kaiken purkamisessa on kova työ. Varmasti onkin parempi jos karvaturrit saa siksi aikaa toiseen huoneeseen, kyllä ne siellä kimpassa pärjää :D
    Hyvää viikonloppua teille koko perheelle kera halien !!

     
  • 20.1.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Näyttää että tassu alkaisi parantumaan.Tänään kun muutama ihminen ulkona silitteli Rockya niin se heti antoi sitä pipiä tassua:)
    Joskus kyllä hajuvesistäkin voi tulla päänsärkyä jos niitä liikaa suihkauttelee.
    Täytyy vaan turrit laittaa remontin ajaksi toiseen huoneeseen,sopu sijaa antaa,toivottavasti!
    Mukavaa lauantain jatkoa:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu