Tuijan Blogi

sunnuntaina, helmikuuta 25, 2007

Asemies kävi Tapanilassa:(

Eilen illalla tämä meidän vieressä oleva R-kioski sai asemiehen asiakkaaksi ja meni sinne ryöstöt mielessä. Illalla 20 minuuttia ennen ryöstöä kävin Teron ja Rockyn kanssa siellä.Lene ja Santtu tulivat illalla tänne ja sanoivat että Tapanilassa on katu suljettu ja joka paikassa on poliiseja,ambulansseja ja paloautoja. Netistä luin aamulla että se ryöstäjä oli saatu yöllä kiinni itä-helsingistä jostakin asunnosta! Ei tämä olekkaan niin rauhallinen paikka mitä kuvittelin:(

Käväsin tässä aamulenkillä ja änkesin liikaa vaatteita päälle kun tuli hiki pitkästä aikaa.Mittari näytti -8 mutta aurinko lämmitti tosi paljon jo. Nythän on laskiais-sunnuntai ja hyvä ettei lapset ajanut pulkillansa mun ja Rockyn päälle:)

Aika hassua että olen kahdessa viikossa laihtunut 5 kiloa enkä ole edes laihduttanut,kiitos remontin:D

Virpi,Tatu ja Noora kotiutuivat tänä aamuna Espanjasta.Virpi soitti mulle jokaikinen päivä Espanjasta,taitaapi olla äitiriippuvainen lapsi vieläkin:))

Eipä muuta kuin hyvää sunnuntaita kaikille ja minulla on nimipäivä ettäs tiedätte:D

4 kommenttia:

  • 25.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    ONNEKSI OLKOON, TUIJA!
    Voi kamala että en ennemmin hoksannutkaan. Täällä Ruotsissa jää vähän pimentoon nuo Suomessa olevat nimipäivät. Ja nyt sattui vielä semmonen haaveri, me kun saadaan Ruotsin Suomalainen lehti joka torstai, mutta nyt ei saatukaan. Siinä yleensä on viikon ajalta nimipäivät niin Ruotsin kuin Suomenkin ja ylleensä kollaankin, että onkohan kellään tutulla:)
    Hui sentäs noita ryöstäjiä voi sattua ihan minne vain nykyään. Ja täälläkin ihan muina miehinä menevät asuntoihinkin, joten kyllä saa aina pikkasen varuillaan olla ja ovet ainakin visusti lukossa yötä päivää. Me ei kyllä päivisinkään pidetään ovea auki vaan aina lukossa.
    Kyllä on maailma mennyt mallilleen.
    No niin, sen se teki Tuija kun ei jääkaappi ollut remontin aikana koko aikaa käden ulottuvilla:) Muuten melko kova painon pudotus. Tuommosen minäkin tarvisin ja vähän enemmänkin:D
    Oikein hyvää päivän jatkoa ja nimpparihalit sinulle Tuija:)

     
  • 25.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija !
    Kuules kun justiin tulin tänne sinun blogille onnitellakseni sinua, kun satuin näkemään lehdestä :)
    Joten LÄMPIMÄT TUIJAN PÄIVÄN ONNITTELUNI JA ISOT HALIT !!
    Voi hirveää mitä siellä onkaan tapahtunut ja mitä tästä opimmekaan, kaikkinainen pahuus ja ryöstöt lisääntyy ja semmoisissakin paikoissa, missä ei ajattelisikaan ! :(
    Olittepa vähällä joutua olemaan väärässä paikassa väärään aikaan, huo kauhistus, oikein puistattaa !! Onneksi saivat sen roikaleen kiinni.
    Sinulle myöskin ja koko perheelle hyvää sunnuntain jatkoa ja mukavaa kevätmieltä :)
    Siellä aurinkoista, meillä räntäsadetta ja pilvistä, tulin juuri kaupasta.

     
  • 25.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Kiitos ystäväiseni onnitteluista!!En minä välitä tippaakaan omista nimipäivistäni mutta laitoin sen ihan kiusallaan tohon päiväkirjaani:))
    Niin onneksi saivat sen rosvon kiinni ja luin että saa tuomion törkeästä ryöstöstä!
    Hyvää pyhää sinne ja toivotaan että tulee aurinko sinnekkin:)

     
  • 25.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Kaarina!
    Kiitos paljon onnitteluista:)
    Varmaan jokupäivä tulee tännekkin rosvo kun asutaan ihan maantasalla ja vielä päivisin pidän parvekkeen ovenkin auki,empä pidä enää!
    Siksi varmasti laihduinkin kun en kehtanut mennä jatkuvasti jääkaapille:)
    Nämä mun vastaukset menee vähän väärille riveille mutta eiköhän ne löydy:(
    Halit sinne ja terveiset!!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu