Tuijan Blogi

sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Kissu oli tuhma!

Täällä alkaa jo mun pinna palaa kun Kissukin osaa olla niin tyhmä välillä! Eteisessä kun on se vanha hella ja sen päällä semmonen lasinen piirakkavuoka niin Kissu otti spurtit ja hyppäs suoraan siihen piirakkavuokaan ja tietysti sitten vuoka hajos kun tippu lattialle. Tuli Kissulle kiire mennä karkuun tonne lumihankeen miettimään pahoja tekoja! Rockylla oli semmonen ilme että mä en nyt sit ainakaan pahaa tänään tehnyt:)

Pipsa se vaan makoilee ja sama tilanne edelleen.Tänään meinaan pakkosyöttää sen keitolla jos se ois helpompi niellä. Sen suukin pitää tutkia ettei kurkkuun ole mitään jäänyt,ei kyllä ihan helpolla suuta avaa. Ulkona se vaan lunta söisi sen ajan mitä 20 metriä kävellä jaksaa:(

Tänään sain sitten sen kunnon flunssan,eilen se vasta kummitteli. Ei kyllä mullakaan tee yhtään ruokaa mieli kun ei ees mitään maista. Minä kyllä pärjään hyvin ilman ruokaakin!

Huomenna sitten jo maanantai ja reiskoilla viimenen työviikko.Oikee innolla ootan niitä tänne aamulla kolistelemaan niin en varmasti nukkumaan pääse!

Tänään varmaan pitäis auto ettii parkkipaikalta,kait se sieltä jostain lumihangesta löytyy että Tero pääsee huomenna töihin.

Ei ole ainakaan kylmä sunnuntai kun ulkona on vaan 3 astetta pakkasta.Mulle sopiva ilma:)

1 kommenttia:

  • 13.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuijeliini !
    Nyt yritän paremmalla onnella, sillä aamulla kirjoittamani jumittui :(
    Toivottavasti voit jo paremmin ja miten Pipsan vointi nyt on ? Kovasti olette mielessäni olleet molemmat !
    Voi voi sitä Kissua, mutta kai hän ajatteli, että koska muutenkin kaikki on vähän niinkuin rempallaan remontin vuoksi, tehdään vähän lisää sotkua :)
    Hyvää päivän jatkoa ja parempia vointeja pikaisesti !!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu