Tuijan Blogi

sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Lämmin päivä!

Ulkona on noin 4 astetta lämmintä ja tiet on ihan loskaset.Eikös tänään ole laskiais-sunnuntai? En nyt muista kun en löydä edes kalenteria.Jotakin lapsia tuolla koitti pulkalla mennä:)
Virpi,Tatu ja Noora lähti eilen Espanjaan kun Nooralla on ensiviikko hiihtolomaa.Tänään Virpi soitti ja sanoi että Espanjassa kaikki kulkee toppatakki päällä.Ois varmaan Noorankin pitänyt ottaa sukset mukaan:)
Huomenna sitten taas remontti jatkuu ja toivottavasti tekee ihan selvinpäin töitä,eikä niinkuin perjantaina! Päätin että soitan huomenna niiden työmiesten pomolle jos eivät mitään tee muutakuin vahinkoa. Eilen naapureiden kanssa vertailtiin asuntoja ja niillä on tehty puolet vähemmän töitä kuin meillä. Meiltä puuttuu vielä liesituuletin,liukuoven kiinnitys,hella,jääkaappi,kaikkien kaappien ovet,lattialistat ja vielä jotain muuta keittiöstä sekä eteinen on täysin maalaamatta ja sieltäkin puuttuu lattialistat:( No sain sentään tiskit pestyä keittiössä.
Lene ja santtu olivat eilen kylässä kattomassa tyhmiä euroviisuja.Onneksi Lene laittoi Pipsan ruokakupin roskiin kun ite en ois sitä pystynyt laittaa.Pipsan peti on vielä ihan omalla paikallaan koskemattomana:(
Eipä tässä tämän ihmeempiä ole kerinnyt tapahtua eikä varmaan tapahdukkaan.
Hyvät pyhät kaikille:)

4 kommenttia:

  • 18.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Vissiin samanlaista säätä kuin täälläkin ja kuulemma liukasta ulkona:( Ei ole siis meikäläisen keli:) Minä saan paniikin jo pelkästä ajatuksestakin, joten ainakin tänään pysyn visusti kotona.
    Täällä Gävlessä hiihtoloma on vasta ensi viikon jälkeen.
    Voi kun se remontti nyt pian ois lopultakin ohi teillä. Kurjaa kun tuolleen venyy ja "janoisia" reiskoja jos sattuu tuolleen voi käydä. Ei saisi kylläkään.
    Voin oikein ymmärtää jos et vielä voi Pipsan tavaroita poisottaa. Vielä on se surutyö kesken ja kaikki ne viimetapahtumat niin lähellä:(Ajan myötä se pahin tuska helpottaa ja Pipsa jäi kauniina, rakkaana muistona sydämiinne.
    Hyvää alkavaa viikkoa koko perheelle! Jaksamisia!

     
  • 18.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Kaarina!
    Täällä ei tänään vielä ole liukasta mutta huomenna on koska on pakkasta luvattu.Arvaas vaan miten minä pelkään liukasta kun kävelen Rockyn kanssa ja se poukkoilee mihin sattuu..mutta kyllä mä liukastelen ilman koiraakin!
    Melkee kädet ristissä ootan että remontti loppuu jo:(
    Hyvät viikonalut teillekkin1

     
  • 18.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Tosissaan kyllä pitkäksi se remontti venähti ! Kuluttavat vaan yksinkertaisesti aikaa monetkin yhdessä paikassa, niin se on joskus täälläkin, mutta nuo lattiaremontit meni nopeasti :)
    Hieman haiskahtaa, ettet ollut sinäkään niin tyytyväinen euroviisuihin :))Jotenkin keljuttaa että niistä on tullut niin mahdottoman rockimaiset ja yhtä rämpytystä, kaikki kauniit laulut jää varjoon :(
    No ei vaan Rocky mene siihen Pipsan petille ?
    Ei ihme että Pipsan poismeno on vielä raskas, kipeää tekevä asia.
    Kunhan se raskain suru tosiaan helpottaa aikanaan, sitten kaikki kauniit muistot sijan saa vaihtuen hiljaiseen ikävään. Näinhän se on kaikkien poismenneiden rakkaiden kohdalla.
    Hyvää sunnuntai-illan jatkoa Idolsin merkeissä :)
    Mukavaa uutta viikkoa myöskin sinulle ja koko perheelle !!

     
  • 18.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Kyllä täälläkin sujauksessa lattiat laitettiin mutta muut työt onkin sitten ihan rempallaan.Ei tätä enää hullukaan jaksa:(
    Se on varma ainakin euroviisuissa ettei Suomi pärjää alkuunkaan!
    Aika hassua ettei Rocky mene Pipsan pedille edes vahingossa,menee varmasti kun olen pessyt sen pedin.
    aamulla taas sanoin vaistomaisesti että lähden koirien kanssa ulos mutta kyllä tähän tottuu että yksi on joukosta poissa ja uutta ei tilalle tule!
    Idols katottu eikä siinäkään ollut oikeen ketään mun mieleen:)
    Kivaa uutta viikkoa myös teille ja koittakaa pysyä terveenä!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu