Tuijan Blogi

perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Työmiesten perjantai:)

Ei ole pahemmin reiskoja tänään näkynyt täällä.Aamulla kymmeneltä käväsivät ja toivat uudet keittiön laatikostot ja jotakin muuta tavaraa keittiön lattialle.Ihan kivan väriset ovat uudet kaapit ja hyllyt.Siitä mistä tykkään on uudet kattilakaapit jotka ovat ulos vedettävät ja ritiläpohjaiset,helppohoitoiset ainakin. Kyllä kait ne reiskat lähti sitten vähän aikasemmin perjantain viettoon kun kello on jo 14.35 eikä takas ole tulleet:)
En muista oonko jo kirjottanut kun maanantaina remontti alkoi niin yksi työmies vaan kilautti ovikelloa ja oli tulossa sisään heti.Rocky ei alkuunkaan tykännyt hyvää vaan nosti kamalan haukun pystyyn ja minä mietin että mihis se työmies hävis,se oli johonkin rappuun hävinnyt ja meillä jäi väliovi kiinni ja ulko-ovi auki.Tuli sitten sama työmies vähän myöhemmin ja alkoi naurattamaan kun olikin oikee "kaapin"kokonen ukko ja sanoi vaan ai tämmönenkö hauva täällä olikin kun oli niin iso ääni.Sanoi sitten vielä kyllä että syötä se koiras ekana niin sitten voi mut syödä:) Rocky-poika on hyvä vahti ja vielä tommonen mustanaama! Aika huvittavaa Rockyssa on se että silloin kun Tero on kotona niin se ei vahdi..ehkä sitten vaan puolustaa minua kun olen yksin!

Viimeyönä en saanut nukuttua oikeestaan yhtään kun Pipsa oksenteli koko yön ja vinku kun halus että tulisin auttamaan sitä nousemaan ylös että pääsee vettä juomaan,en nostanut ylös kun tiedän että pääsee kyllä itekkin vesikipolle ja pääsikin. Illalla annoin sille särkylääkkeen koska epäilin että sillä on hammaskipu koska ei syö mutta se ei yhtään auttanut vaan taisi pahentaa asiaa joten sitten oksentelee:( Nyt vielä päivälläkin oksentelee vaan vettä. Pipsa on mun silmissä kuihtunut,eilen kun oltii kävelyllä niin tuntui että aurinko paistoi sen etutassujen läpi kun on niin hentoset jalat muutenkin. Tänään Tero vei Pipsan ihan nurkan taakse hädälle kun ei Pipsa jaksa pitkälle kävellä,minä sitten tein Rockyn kanssa pidemmän lenkin. Olen kyllä varautunut siihen että nyt viikonloppuna voi tulla äkkilähtö Pipsan kanssa eläinlääkäriin jos ei muutosta tule! Tuntuu vaan niin pahalle kun Pipsa katsoo minua semmosella ilmeellä että "anna mun mennä jo pois":( :( Mutta mutta......?

Aika pitkä kirjotus tästä tulikin mutta eläinlapsista on vaan niin kova huoli.Toivon parasta mutta pelkään pahinta Pipsan puolesta:(

Hyvää viikonloppua.

6 kommenttia:

  • 9.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Voi miten murheellista .( Ihan tuli veet silmiin kun luin Pipsasta :( Niin joskushan voi olla syömättömyys enne siitäkin, että ei enää halua ja haluaisi vaan pois, niinhän se on useimmiten vanhoilla ihmisilläkin. Ja että kuihtuu, kertoo jo aika paljon.
    Olen kyllä oikein hengessä mukana, tiedän miten hirveän vaikea paikka se on, raskasta ja ikävää !! Minkä ikäinen Pipsa nyt onkaan ?

    Varmastikin remonttireiskat näin perjantain kunniaksi haluavat lopettaa aikaisemmin ja mennä viikonlopun viettoon. Ihanat ne semmoiset kaapit ja helppokäyttöiset :) Kyllä teille tulee sitten fiiniä kun kaikki on valmista. Sitten on kyllä ihana fiilis :D Ja suuri helpotuksen huokaus kun remontti on ohitse. Jokohan ensi viikon aikana tulee valmiiksi ?

    Mutta oikein hyvää viikonloppua sinulle Tuija ja koko perheelle ! Ja toivotaan että Pipsakin sittenkin vielä siitä piristyy !!

     
  • 9.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Käytin äsken Pipsan suihkussa kun oli ihan oksennuksessa koko valkoinen "kaulus" ja ei "housutkaan" ihan kunnossa olleet.Ajattelin että jos sitten suihkun jälkeen maistuis ruoka mutta ei! Tänään se paleli ja kalisteli hampaita mutta toi lämmin suihku auttoi ainakin siihen ettei enää palele kun kuivasin sen kunnolla ja laitoin pedin patterin viereen.
    Pipsa on suunnilleen 12 vuotias ellei vanhempi:(

    Niin hävis reiskat mutta niillä on ensiviikko aikaa laittaa paikat kuntoon. Vaikka tää koko remonttisotku pännii,niin lopussa kiitos seisoo kun pääsee uuteen keittiöön:)

    Hyvää viikonloppua sinulle Hellu ja Kakelle kanssa!

     
  • 9.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    No onpas ikäviä uutisia Pipsasta:( Paha mieli tuli itellekin
    On vain hyvä, että nyt on viikonloppu ja kotona rauhallista eläimillekin taas kun on ne remonttitouhut hetken seis.
    Pipsallapa on jo ikääkin, mutta aina lemmikistä luopuminen on niin kauhean surullista. Ihan pelkään jo sitä päivää kun Lady lähtee:(
    Minkäväriset keittiön kaapit teille tulee? Kyllä ne nykyään ovat hienoja ja käytännöllisiä kaikki keittiöönkin. Tulee siitä vaan hieno sitten ja voi että sitä nauttii keittiössä sen jälkeen kun kaikki on uutta ja niin siistiä.
    Oikein hyvää viikonloppua teille koko perheelle.
    Olen kyllä kans niin hengessä mukana Pipsan puolesta, tuli mitä tuli, että jaksaisitte:(

     
  • 9.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Toivon että Pipsa nyt jotenkin alottaisi sen syömisen ennenkuin kuihtuu kasaan.Tänään ostin sen herkkuja kaupasta eikä vaan syö:( Jos nyt auttais ettei ole viikonloppuna niin kauhee meteli.
    Niin on Pipsalla kyllä ikääkin jo tullut mutta en millään sitä haluisi vielä menettää,mutta kun vaan oppisi tajuumaan sen asian että mikä on eläimelle parasta eikä omistajalle:(
    On kyllä Ladykin iäkäs jo mutta tässä naapurissa asuu 22 vuotias kisu joka vieläkin painelee pitkin pitäjiä!
    Keittiön kaapit on jotakin tammenväriä ja sitten on yksi joku kaappi missä lukee Tryck in och vrid åt vänster?? :D
    Hyvää viikonloppua teillekkin!

     
  • 10.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Mikä mahtaa olla nyt Pipsan tilanne, onko yhtään parempi ?
    Tryck in och vrid åt vänster suomeksi, paina sisään ja kierrä, väännä tai käännä vasemmalle :))
    Täällä on ihana aurinkoinen sää tänään, lähden pian kauppaan ostamaan lehtiä että saa edes vähän olla ulkona, muutenhan sitä rapistuu tykkänään :( Kake on ollut aamusta lähtien kaikenmoisissa hommissaan, kotona käy vain syömässä välillä ja nyt menee illaksi suomiseuralle musisoimaan pitkästä aikaa :) Minusta ei sinne ole, hyvä jos sain vaihdettua lakanat sänkyymme, sekin oli aikamoista taiteilua :( Pirkasen vaiva parantuu niin hitaasti ja tänään tuntui taas pahemmalta vaan. Syntymäpäivillekin olisi ollut meno, vaan valitettavasti ei ehditä sinnekään nyt, koska Kaken on ehdittävä lepäämäänkin ennen iltaa. Lauantait tahtoo hänellä olla kaikkein kiireisimmät, kun useimmiten se on monilla päinvastoin .
    Hyvää viikonloppua sinulle ja koko perheelle !

     
  • 10.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi hellu!
    Lauri sai eilen annettua Pipsalle pari juustoviipaletta jotka sitten myöhemmin oksensi!
    No nyt sit osaan ruotsiakin ja kääntää ja vääntää:D
    Täälläkin on kiva aurinkoinen ilma eikä edes kylmä.
    Kiva että Kakella on tekemistä mutta turha sun on sinne kipeenä mennä mukaan:(
    Näkisit vaan minkälaista taiteilua täällä on kun vaihdan lakanat meidän parvisänkyyn,pään isken sata kertaa kattoon:)
    Se ois kiva jos vois huilata edes lauantaina ja sunnuntaina eikä tarvis mennä edes kauppaan!
    Hyvää viikonloppua teillekkin ja koita saada itsesi kuntoon!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu