Tuijan Blogi

torstaina, helmikuuta 08, 2007

Ei ihan kuuro vielä:)

Elossa vieläkin ollaan! Nään kohta unia sirkkeleistä,porista,vasaroista ja nauloista ja työmiehistä:) Mukavaa korvia hivelevää meteliä riittää! Tänään saivat laitettua keittiön lattiaan laminaatit,semmosta vaaleaa pyökkiä ja aika nätti on. No nyt taas tulivat sahan kanssa riehumaan vaikka kello on jo 15,15...ihan vaan aattelin että oisivat tänään aikasemmin lopettaneet:)
Onneksi oon saanutkin asustella täällä olohuoneessa koirien kanssa eikä tarvinnut huonetta vaihtaa.Kissat ja koirat ei enää jaksa yhtään välittää metelistä.Pipsa koira vaan lopetti syömisen,ei ole kolmeen päivään syönyt mitään ja yleensä on ahmatti:( Musta tuntuu että Pipsa ei vaan halua syödä kun on tottunut keittiössä syömään yhdessä omassa nurkassa.

Tero on sairaslomalla tämän viikon kun iski kunnon flunssa. Onhan joo täällä kiva sairastaa kun ei voi lepää.Tero eilen jo sanoikin että kohta painuu kipeenä töihin kun täällä vaan pinna palaa tähän prkl. meteliin:)

Mutta kohta alkaa mun "työt"kun nämä remonttireiskat kotiutuvat. Vähän pitää imuroida,pestä pyykkiä ja kerätä eläimet kasaan että pääsevät kirmaamaan ympäri kaksiota:D

4 kommenttia:

  • 8.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa taas!
    Voi kamala sentään, nytkö ne remonttireiskat jo unissasi kummittelevat:) Vaan kun sitä meteliä päivästä toiseen kuuntelee eipä ihme.
    Meillä on keittiössä kyllä samanlainen lattia. TYkkään valtavasti vaan näkyy joka roska ja lika, joten puhtaana tulee kyllä pidettyä.:)
    Niinpä, sinun työpäivä alkaa kun ne miehet lähtee. Sellaista se on, vaan onneksi joka päivä vie lähemmä sen rumban loppumista ja niin voitte taas elää normaalia elämää, niin ihmiset kuin eläimetkin. Kyllä se varmaan niihinkin toki vaikuttaa. Pipsa raukka, kun ruokahalunsa tuolleen menettää:( Hyvä välillä kun tulee viikonloppu, voitte vähän hengähtää. Joks silloin pystyy hellaa käyttämään?
    Jaksamista vaan teille kaiken keskellä!

     
  • 8.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Kyllä ne jo unissakin kummittelee:)
    Tänään oli vielä kaksi Virolaista miestä ylitöissä täällä ja lopetti vasta klo.18.00.Alkoi naurattamaan kun ei ymmärrä että mitä ne oikeen pupisee ja meinaako tehdä koko yön ylitöitä:D
    Se on kyllä huono puoli että vaaleessa laminaatissa näkyy kaikki!
    Pipsa tossa vaan nukkuu mutta onneksi vettä juo:(
    Onneksi tulee viikonloppu niin voi olla ihan oma ittesä taas:)
    Ei voi hellaa käyttää kun se on laitettu tonne eteisen nurkkaan odottamaan poishakua.Kyllä tänne annettiin semmonen kaksitasoliesi lainaksi mutta helpommin saa mikrossa ruuat tehtyä kuin sillä pikku hellalla.
    Kivaa illan jatkoa sinulle:)

     
  • 8.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuijeliini !
    Mukavaa kun pidät meidät ajan tasalla että miten siellä remontti edistyy :) Montako remonttireiskaa siellä oikein on ?
    Toivotaan että Pipsakin tottuu siihen remontin melskaan ja alkaa syömään :( Varmaankin varsinkin vanhemmat eläimet oudoksuvat helpommin kaikkea erilaista. Niin mutta muistanpa meidän Elviksenkin nyt kun oli se lattiaremontti, vaikka sai olla ihan rauhassa ja ovikin oli kiinni, siitä huolimatta nyhjötti vain sängyn alla tai sitten sängyssä peiton alla :)
    Niin ja Terolle pikaista paranemista flunssasta !
    Nyt alkaa varmaan sielläkin vähän pakkaset lauhtumaan, toivottavasti !
    Nautinnollista iltaa teille vain keskenään ja huomisellekin taas uudet voimat !

     
  • 8.2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Ainakin koitan pitää ajan tasalla!
    Täällä on yleensä vaan kaksi reiskaa päivisin:)
    Se voi olla että Pipsa stressaa tätä touhua kun vanhakin jo on.Nyt laitoin sille taas ruokaa ja sitä vaan möllöttää eikä syö:(Vahtii sitä ruokaa!
    Eiköhän Terokin maanantaina töihin pääse.
    Nyt ei ilma tunnu enää niin kylmälle kun on jotain 18 astetta,kaikkeen tottuu:)
    Iltasin on mukavan hiljasta täällä ja sinnekkin hyvää illan jatkoa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu