Tuijan Blogi

tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Heippa taas!

Koitin tänään jo aikaisemmin kirjoittaa päiväkirjaani mutta tämä kone ei antanut siihen lupaa!
Viime yönä oli herätys kello 03.00 kun Teron piti lähteä töihin jotain hommia tekemään,minä kiltisti keitin "aamukahvit" ja painuin takaisin nukkumaan..tarkoitus oli että herään sitten 6.30 lähettämään Laurin kouluun mutta nukuinkin pari tuntia pommiin joten Lauri jäi sitten kotiin.Kännykän kyllä pistän aina herättämään mutta koiratkin osaa sen sammuttaa kun haluavat nukkua:)
Aamulla oli pakkasta -18 mutta ei tuntunut kylmälle kun olin kävelyllä hauvojen kanssa,johtuu varmaan siitä että ei tuullut yhtään kun yleensä täällä tuulee.
Kissu on jostain kumman syystä viihtynyt kotona pari päivää,ehkä tajuaa että ulkona on kylmä:)Kissu kyllä keksii sisälläkin tekemistä,tänään repi silpuksi kaksi vessapaperirullaa kun niitä metsästi!
Tigru taas haluaa olla patterin päällä tai peiton alla lämpösessä ja öisin nukkuu mun selän päällä.
Että tämmöstä tänne kuuluu tänään:D
Hyvää tiistaita kaikille ystäville1

4 kommenttia:

  • 23.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Vai semmonen päivä siellä:)
    Minulla oli aamuvuoro tänään ja mennen tullen työmatkalla sain tovin matkaa kävellä. Siellähän oli paleltua! Vaikka otin vaatetta jo reilummin päälle, voi hitsi että paleli poskia ja korvia:( Eipä tämmösiin pakkasiin olla totuttu tänä talvena, -14 oli aamusella täällä Gävlessä. Lunta täälläkin on nyt aika paljon, vaan oikeastaan mukavaa tämmönen talvikin välillä.
    Kyllä ne teidän eläimet saa aina hymyt suupieleen:) Ihania ne on. Kissuhan on oikein kunnon silppuri. On sillä varmaan ollut lystiä niiden paperirullien kanssa:D Jotain mukavaa nyt puuhastelee sisällä kun ei uloskaan halua mennä.
    Mukavaa viikon jatkoa vain koko perheelle!

     
  • 23.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Lumessa ei ole mikään muu hyvä puoli kuin että on iltasellakin valosaa,minun mielestä:)
    Kissu on kyllä semmonen hiippari että keksii vaikka mitä jos ei voi ulos mennä,tänään leikki jopa Tigrun kanssa vaikka inhoo sitä:(
    Hyvää viikon jatkoa teillekkin!

     
  • 24.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    No voi nyt, ainako vaan Kissu inhoaa Tigrua :( On siinä kans äiti !
    Reipas tyttö olet, että siihen aikaan jaksat vaan nousta kahveeta keittämään miehellesi :)) Kake jos nousee aikaisemmin ja lähtee jonnekin, silloin lataan kahvikeittimen valmiiksi illalla, ei tarvii muuta sitten kun päälle vaan laittaa, siis hänen !
    Lunta olisi kyllä nyt jo ihan riittävästi tälle talvelle, mutta tänäänkin sitä tuprutteli lisää. Minä en ole edes ulos pistänyt nenääni koko päivänä, päätin jo aamulla että nyt olen vain sisällä tämän päivän :D
    Hyvää illan jatkoa teille ja voikaahan hyvin koko perhe !!

     
  • 24.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Kissu inhoo Tigrua kuin vierasta sikaa ja eihän Tigru sitä ymmärrä:(
    Minäkin pistin illalla kahvinkeittimeen vedet ja purut valmiiksi mutta Tero on aina halunnut että munkin pitää herätä "seuraneidiksi"!
    Aamulla oli lunta niin paljon että hyvä kun autoi löytyi ja lisää sataa.
    Hyvät voinnit teillekkin ja illan jatkot:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu