Tuijan Blogi

torstaina, tammikuuta 25, 2007

Väsyttää ja väsyttää!

Olen niin yli väsynyt vaikka kello on vasta 18.30,en tiedä mikä väsyttää mutta naureskelen jo täällä itsekseni:) Heräsin kyllä jo kuudelta aamulla ja tässä päivällä nukuin jopa 15 min.sohvalla!
Siivosin ja kävin kaupassa ja tein jotakin pekonimössö kastiketta ja perunamuusia,tuoksu on hyvä mutta en taidakkaan saada sitä alas:D
Kissu oli tänään pienen hetken ulkona kun kuvitteli että on kesä tullut,sitten se taas koputti oveen ja ei näkynyt kuin pieni valkoinen viiva kun juoksi sisälle lämpimään:)
Rocky on nipistellyt minua koko päivän tai siis kirputtanut ja en tykkää yhtään siitä tavasta,sitä se on tehnyt pienestä asti eikä mikään komento tehoa:)
Tänään pitäisi vielä jaksaa katella Idols telkkarista niin saa nauraa lisää!!
Mutta nyt koitan keinolla millä hyvänsä pysyä hereillä että pääsee hauvatkin vielä illalla ulos.
Hyvää torstaita kaikille Canadaa myöten:)

2 kommenttia:

  • 26.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    rocky-pojan emänemä venla-mummo, kohta 11 v. kirputtaa aina ja joka paikassa ja kipeesti vaikka sillä ei oo enää kaikkia hampfaitakaan, aina kun sillä on hyvä mieli, tai se tahtoo huomiota.
    enpä tiedä oisko tuolla auttanut jos ois nuorempana komentanut kovemmin, mutta nyt mä tyydyn vaan työntämään mummokoiran pois ja sanomaan että ei, hetken se sen muistaa, taitaa siis olla ihan sukuvika.

     
  • 26.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Leena!
    Rocky kanssa kirputtaa niin lujaa että olen ihan pieniä mustelmia täynnä ja silloin ainakin kirputtaa kun haluaa huomiota.Taitaa olla sukuvika:)
    Hyvät viikonloput!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu