Tuijan Blogi

perjantaina, toukokuuta 11, 2007

Viikot menee ja kesä tulee:)

Taas on mennyt vähän aikaa viime kirjoituksesta!
Eilen siivosin partsin ja ostin sinne paljon kukkia ja kukkakehikon.Pitää ottaa kuvia kukista ennenkuin ne kupsahtaa jos tulee vaikka vielä yöpakkasia. Mutta pienellä työllä saa partsistakin tosi kesäisen näkösen:)
Kyllä oli eilen jännä lätkämatsi kun usa ja suomi pelasi..oli niin jännä että mun lukulasitkin hajos kun puristin niitä liian lujaa:D Euroviisuissa ei taas ollut mun makuuni mikään kappale.
Lauri on tänään kotona kun on kuumeessa ja kurkkukivussa:(
Kissun nuppi on ihan sekasin kun kesä tulee,se haluu sisään ja ulos,sisään ja ulos.Sitten kun Kissu on ollut minuutin sisällä niin se suhisee samalla lailla kuin bussin ovet:) Aamulla kun kello soi niin toi pirun katti luulee että kello soi sille ja kuvittelee että nyt sit on mentävä ulos ja jos ei heti pääse niin rääkyy tosi ärsyttävällä äänellä!
Tässäpä nämä tämän aamun kuulumiset.

2 kommenttia:

  • 11.5.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Tosi on, kyllä parvekkeestakin saa todella ihanan ja viihtyisän erilaisilla kukkasilla ja koristein. Minullakin on siellä kivikissa ja vihreä sammakko, mutta valitettavasti ei vaan kurnuta :) Kukkia en ole uskaltanut vielä ostaa sinne, koska yöt ovat vaan vielä niin turkasen kylmiä :( Mutta kyllä se tästä pian lämpenee, niin sitten saa parveke muodonmuutoksen :D
    Voi että, vai niin oli jännä matsi, että lasit rusahti rikki, he he :)) Minä en sitä katsonut ollenkaan, Kake katsoi minunkin edestä !
    Ja sitten se teidän Kissu, aivan ihana !! :D Taitaapa tulla sitten aika mirremäiset äänetkin ,) muistelen tässä sitä Kissun kaksoisolentoa.
    Ihanaa viikonloppua teille ja oikein jännittävää euroviisuiltaa huomenna ! Halit !

     
  • 11.5.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Harmi kun ei sinun sammakko kurnuta ja kissa sähise:)
    Mulla on partsilla pelargonioita jotka kyllä aika hyvin kylmää kestää mutta näistä orvokeista en sitten tiedä yhtään mitään:(
    Onneksi huomenna tulee vasta seuraava matsi mitä voinkin katella ilman laseja!
    Kissu on Kissu vaikka voissa paistais,jästipää ja kovaääninen:)
    Hali viikonloput teillekkin ja huomenna sitten jännätään Hanna Pakarisen puolesta!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu