Tuijan Blogi

torstaina, toukokuuta 03, 2007

Taas remontti!

Tänään kolahti postilaatikosta lappu että alkaa kylppäriremontti joka kestää kaksi viikkoa! Mutta onneksi minä saan sentään itse päättää milloin se alotetaan. Harmittaa vaan kun ei voi suihkua käyttää vaan pitää käydä talon yhteisessä saunassa suihkussa:( Mutta on toi kylppäri kyllä sen näkönen että tervetuloa "reiskat"hommiin:)
Rocky oli tänään tuhma ja teki pahoja kun olin hetken poissa. Koiruus söi kokonaisen käytetyn teepussin,meni pari rullaa veskipapruu,lehtiä silppusi,kengänkin löysi ja vielä käsitteli simapulloa.........aivan kamala sotku oli!!
Mutta nyt taas telkkarin äären ja heippa:)

4 kommenttia:

  • 3.5.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija !
    Onpa siellä ollut Rockyllä paljon puuhaa tänään ! :)
    Tuli mieleeni kun Kakella oli ollut kerran semmoinen koira , joka oli silpunnut kokonaisen pakkauksen lasten vaippoja :))
    Vai alkaa teillä nyt kylppäriremontti ! Mutta ajattele, miten onkaan sitten ihana asustella, kun on kaikki kuin uutta :) Eikös ne muut huoneet kaikki olla remontoitukin ?
    Ihmeen pitkään vaan remonttireiskoilla menee siinä kylppärissäkin, mutta tietenkin tekevät niin tarkkaa, hienoa tytötä, että aikansa ottaa.
    Nyt tuntuisi sää hieman lämpenevän, joten eiköhän se kesä nyt ihan pian tule kunnolla sitten ! ollaanhan jo toukokuussa :)
    Hyvää illan jatkoa ja reipasta kesän odotusmieltä vaan koko perheelle !

     
  • 3.5.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Rocky on semmonen puuhapetteri kun sille päälle sattuu,harvoin kyllä pahoja tekee.No on Kakellakin ollut toimelias koira:)
    Kylppäriremontin jälkeen ei ole enää kuin Laurin huone laittamatta.Sitä minäkin mietin että miten voi kaksi viikkoa mennä noin pienessä kylppärissä!
    Tänään on ollut vähäsen kivempi ilma jo mutta aina välillä vettä sataa.
    Hyvät illan jatkot ystäväni:)

     
  • 5.5.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    No nythän olet taas täällä, kiva:)
    Monta kertaa kävin täällä katsastamassa vaan ei toiminut.
    On niin nätti kuva Rockysta, komea poika siitäkin kasvoi:) Huvittaa kyllä nuo eläimet, kyllä nekin välillä osaa tuhmuuksia tehdä ja niille on sitten tosi vaikeaa olla edes vihainen. La dyn kanssa välillä tapellaan kukkien hoidosta:D
    Että taas uusi remppa tulossa. Ihmettelin minäkin että minkähänlaista työtä oikein tekevät kun noin ajan kanssa:) No varmaan parempi että hääräävät kylpyhuoneessa mitä keittiössä. Kyllä jos keittiö ei ole käytössä tuntuu tosi kurjalta.
    Meillekin saisivat tulla kylppäriremonttiin. Sanohan niille, että Ruotsista asti on kyselty:)
    Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa vaan sinulle ja koko perheelle!

     
  • 5.5.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Taas olen täällä mutta kyllä tämä minun kone "ryppyilee"niin että on tosi vaikeeta blogiini päästä!
    On se Rocky oikeen iso mies jo vaikkei olekkaan vielä täyskasvuinen.Rocky yleensä suuttuu silloin kun Tero lähtee töihin tai Lauri kouluun,paimenkoira kun on niin haluaa että perhe pitää olla aina kasassa:)Meillä ei onneksi pahemmin kisut kukista välitä!
    Juu remppa tulee taas mutta on se aika tylsää kun on kylppäri ja veski samassa.Sanon reiskoille että tulevat Kaarinan luokse Ruotsiin riehumaan:D
    Mukavaa viikonlopun viettoa myös teille!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu