Tuijan Blogi

keskiviikkona, elokuuta 08, 2007

Lekurissa käyty!

Kävin aamulla lääkärissä ja niin kuin eilen jo kirjoitinkin että etoo koko odotushuone mutta nyt etosi se älytön kuumuus siellä! Enkä päässyt edes sovitulla ajalla lääkärin luokse vaan puolituntia siellä hikoilin kun joku papparainen hiippaili ennen minua. Perjantaina menen sitten taas labrakokeisiin kun oli sokeriarvot korkeella,verenpaine oli vähäsen koholla ja sitten otetaan vielä ekg ja verikokeita:( Ravitsemusterapeutille olisi pitänyt aika varata mutta sanoinkin sille lääkärille että mitä mä siellä teen kun osaanhan minä syödä ja hyvin,lääkäri vaan sanoi että jos on sokeriarvot korkeella niin silloin olisi ihan hyvä käydä.
Kamala kyllä on tämä kuumuus ja todellakin säälittää vanhukset että miten ne pärjää kun nuoremmillakin on tukala olo:( Äsken juuri joku mies oli saanut sairauskohtauksen tässä meidän kaupan vieressä olevalla sillalla ja ambulanssi vei hoitoon. Meinasin minäkin tänään junaan tukehtua kun oli niin kuuma ja mummelit pitää niin tiukasti niistä ikkunoista kiinni ettei kukaan niitä vaan avaa:)
Tero lähti skootterilla ajelemaan mutta en tiedä minne,no kait se sieltä joskus kotiutuu! Täällä on varmasti joka toisella ihmisellä skootteri:)
Nyt toivon että telkkarista tulisi edes jotakin hyvää kateltavaa. Heippa taas:)

4 kommenttia:

  • 8.8.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija!

    Tuo on sitten niin tyypillistä lääkäreissä, että aina saa odotella sen jännityksensä kanssa vaikka kuinka kauan. Sama se on täälläkin.
    On kyllä hyvä, että ottavat nyt lisäkokeitakin, ei ole hyvä pitkään mennä kohonneiden arvojen kanssa. Minähän olen verenpainelääkkeitä popsinut jo monta vuotta ja verensokeriakin saa kyllä tarkkailla aika usein. On ikävää kun iän myötä kaikkea tulee riesaksi, mutta onhan niihin lääkkeet onneksi.
    Kyllä nämä kuumuudet käy vanhojen voimille ja monet sitä ei kestäkään. Silti ihmeellistä, että vanhuksia usein paleltaa vaikka ois kuinka kuuma. He sitä eivät tunne samalla tavalla, mutta sydänpä tuntee:(
    Hyvää illan ja viikon jatkoa sinulle ja koko perheelle sinne Tapanilaan.
    Tuotakohan Teron skootteria se ennusti silloin aikoinaan, unessasi kun ajelit pitkin Tapanilaa:))
    Yhtäkkiä tuli mieleeni tuo uni:D
    No on hän siitä varmaan innoissaan.

     
  • 8.8.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Tervehdys Kaarina!
    Se on kyllä inhottavaa kun menee juoksujalkaa lääkäriasemalle niin sitten lääkäri ei pidä mitään kiirettä!Kyllä se vaan näin on että iän mukana ne vaivat tulee.
    Vanhuksilla on sitten kai niin huono verenkierto että paleltaa helteelläkin tai näin ainakin kuvittelen.Niillä rassukoilla sitten sydän tekee temput:(
    Voi olla että minun unet kävi toteen:D Mutta ei ollut tänään onnistunut skootteri ajelu kun Teron lompakko tippui johonkin ja aivan kaikki tärkeet kortit hävis,ajokortit ja pankkikortit ym.:((
    Kohta menen nukkumaan ja hyvää yötä teillekkin!

     
  • 9.8.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija !
    No voihan tuhannen tulimaista, että silleen lompakko hävisi skootteriajelulla :( Täytyypä Kakelle sanoa, jospa se skootterihimo siitä hyytyisi ;) Nytkin on netti auki ja skoottereita katselee !
    Näinhän se Tuija on, että jos sokeriarvot on koholla, ravitsemusterapeutille hyvin nopeesti passittavat, niin on Kakekin käynyt pari kertaa, mutta eipä sieltä mitään ole oppinut, vaan suklaat plus muut makeat hyvin nopeasti hupenevat aivan väärään suuhun ! :( En jaksa enää edes sanoa siitä, itsepähän kehostaan vastaa, vaikka mielessäni joskus ihan suututtaa :))
    Mukavaa päivän jatkoa sinulle Tuija ja perheellesi !

     
  • 9.8.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Vai on Kakella niin kova innostus skoottereihin:)No mutta sano että ei ainakaan housun taskussa lompakkoa pidä jos ajelee! Kyllä Teroa harmittaa kun kaikki kortit pitää uusia:(
    Hassua kun en mitään makeeta syö kuin ehkä kerran kuussa niin silti sokeriarvot on tommosia.Tänään pitää paastota 12 tuntia kun huomenna on labrakokeet taas ja arvaas vaan kuin harmittaa koska ei saa edes aamukahvia juoda:((
    Aurinkoista päivän jatkoa teille:!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu