Tuijan Blogi

tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Päiväkirja saa jatkaa virkaansa:)

Nyt olen aikani kiukutellut ja raivonnut koko blogilleni,päätin että saa vielä jatkaa kunnes saan uuden raivarin:) Kiitos kannustuksista koska muuten olisin varmaan lopettanut ja heittänyt koko koneen mereen! En vaan voi luonteelleni mitään että on tähänkin viha/rakkaus-suhde:)
Niin se Teronkin loma loppui ja meni eilen töihin harvinaisen hyvillä mielin,odotin että kirosanat lentelee kun on aikainen herätys mutta tällä kertaa ei onneksi lennellytkään!
Kova sade ja myrsky alkoi eilen illalla ja vieläkin jatkuu,ihan tulee syksyinen fiilis kun on kylmäkin. Tänään olen pitkästä aikaa sisällä palellut kun patteritkin alkaa lämmittämään joskus lokakuussa vasta. Sen verran palelin että aamulla menin takasin tekonukkumaan peiton alle mutta en saanut unta kun Rocky mölisi jotakin. Menin sitten päivemmällä nukkumaan ja nukuinkin kolme tuntia!!!
Huomasin että Hellu ja Kake ovat kotiutuneet joten Hellulle oikein mukavaa nimipäivää:)

4 kommenttia:

  • 31.7.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija!
    Voi kuinka kivaa, että olet taas kirjoitellut täällä. Et sinä vain meistä niin pääse:) Heti kun uhkaat lopettaa niin jo hätä tulee täällä, huomasithan:))Tällaista tämä on. Aivan kiintyy nettikavereihin ja ei haluaisi että kukaan lopettaa, ei koskaan!
    Vieläkös siellä myrsky raivoaa? Uuutisista minäkin kuulin. Ovat kyllä ikäviä ja viime yönä kovasti murehdin Hellua ja Kakea kun olivat merellä, vaan onneksi siellä ei mitään hätää ollut.
    Täällä taas on niin kaunis sää ollut koko päivän vaan illan puoleen vähän satoi vettä. Onneksi juuri sitä ennen ennätin tuulettaa Ladyn:)
    Hyvää illan jatkoa tai vois kai sanoa jo hyvää yötä!:)

     
  • 31.7.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Niin ja en ole pitkään aikaan sitten kirjoitellutkaan päiväkirjaani:D Kuule kerkeen vielä monta kertaa uhkaa lopettaa blogini tällä viikolla jos oikee kiukuttaa:)) Mutta teidän hyvien ystävieni takia tänne jotakin raapustan!
    Täällä myrskyää vieläkin vaikka kello on jo 22.45 mutta onneksi sade lakkasi!
    Onneksi Hellu ja Kake pääsivät onnellisesti kotiin!
    Nyt on tännekkin luvattu huomisesta eteenpäin kaunista ilmaa,onneksi.Meillä Kissu ei naamaria näytä ulospäinkään kun sataa vaan nukkuu jossakin komerossa piilossa:)
    Mukavaa yötä myös teille ja nukkukaahan hyvin!

     
  • 1.8.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    HEIPS TUIJA !
    Täällä taas minäkin :)
    No harmi vaan että ette sitten päässeetkään tulemaan, mutta eihän esteillekään mitään voi , ymmärrän !
    Meillä oli mukava viikko siellä Kotkassa ja oli niin tosi mahtavaa tavata Anne ja Saana siellä mökillämme :) Ihanat muistot jäi ja seuraava tapaaminen sitten heidän kodissaan !
    Niin ja sieltä Kotksata päästiin justiin parahiksi pois ennen myrskyn tuloa ! Laivassa matkustettiin tiistain vastainen yö ja ei keinuttanut sitten vähääkään. Eilisen päivän oltiin kyllä niin väsyneitä, ettei jaksanut mitään ! Vähän kävin blogeja täällä lukemassa, mutta itse en jaksanut kirjoittaa sanaakaan , ei näköjään se vanhuus tule yksin :( Nytkin on kroppa kipeä ja väsynyt, mutta ei muuta kun taas menoksi perjantaina, käydään Göteborgissa parin kolmen päivän reissu.
    Ja sinusta on TAAS tulossa mummi, onneksi olkoon ja toivotaan, että kaikki menee hyvin !
    Mukavaa alkanutta elokuuta ja hyviä vointeja halien kanssa !

     
  • 1.8.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heippa Hellu pitkästä aikaan:)
    Harmittaa minuakin kun ei päästy tulemaan mutta ei päästy mihkään muuallekkaan:(
    Annen Blogissa oli niin kivat kuvat teistä kaikista!
    Onneksi ette siihen myrskyyn joutuneet,ois voinut iskeä merisairaus.Taisi olla justiinsa teidän kotiintulosta seuraava päivä kun oli semmonen myrsky että osa laivavuoroista oli peruttu.
    Kyllä se tommonen pitkä reissu väsyttää nuorempaakin:) Mutta kyllä te sitten perjantaina olette jo ihan vauhti päällä!
    Niin minusta mummi taas tulee ja Virpin laskettu aika on helmikuun lopussa:)
    Mutta oikein mukavaa alkavaa elokuuta!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu