Tuijan Blogi

lauantaina, heinäkuuta 28, 2007

Siivoominen jatkuu:)

Eilen pistin hihat heilumaan ja aloin siivoomaan ja muuttamaan vähäsen järjestystä.Aloitin parvekkeesta ja siellä riehusin ison rautalapion kanssa kun tasoitin maata:)Järjestin partsin kukkaset ja kynttilöitä laitoin vähän joka paikkaan.Kynttilöitä tykkään polttaa kesät talvet.Keittiönkin laitoin kivemman näköiseksi tai käänsin ruokapöydän kun ei siellä voi muutakaan tehdä:D No kuitenkin laitoin keittiöön viherkasveja ja koriste-esineitä,kiva tuli.Tänään käsittelyyn joutuu olohuone kun vaan jaksais alottaa,mutta kun alkuun pääsen niin ihan heti ei loppua tulekkaan!
Voihan nenukki että on Teronkin viiden viikon loma mennyt nopeesti ja maanantaina sitten töihin:( Hyvin monet ovat kutsuneet meidät loman aikana kylään tai mökille mutta mihinkään ei olla päästy ja siitä on vähän huono-omatunto! Mutta kaikille kaunis kiitos kutsusta:)
Täällä on paljon citypupuja eikä ne pelkää mitään,tulee jopa Rockyn naaman eteen pomppimaan eikä Rocky alkuunkaan tajua mitä ne ovat! Yksi ilta siili hiipparoi parvekkeelle ja Rocky sitä kummajaista pelkäs niin paljon että juoksi sisälle karkuun:D
Nyt alan kerätä voimia että jaksaisin jotakin tehdä!