Tuijan Blogi

sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Tylsyys iski:(

En tiedä johtuuko siitä että on tylsää koska on sunnuntai.
Aivan tosissani aloin miettimään tätä minun blogiani että mitä mieltä tätä on edes enää pitää! Tuntuu aivan typerälle tänne kirjoitella iloni ja suruni sekä muut kuulumiset kun ei edes kommentin kommenttia tule.Voi olla ettei tätä kukaan edes lue tai jos lukee niin kukaan ei halua tai viitsi edes mitään kirjoittaa:( Minullakin on mennyt loputkin fiilikset koko päiväkirjan pitämiseen!! Tiedän kyllä että se on yhtä ja samaa löpinää mitä olen kirjoitellut eikä kenenkään ole pakko kommentoidakkaan yhtään mitään.
Tämä päiväkirja jää nyt tähän lomailemaan:(

5 kommenttia:

  • 29.7.07 , Blogger Toianne kirjoitti...

    Tuija älä ihmeessä lopeta. Minä ainakin luen vaikka olenkin joskus laiska kommentoimaan. Käy täällä ihan varmasti muitakin lukemassa!

     
  • 30.7.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Niin käyn minäkin, vaan nyt sairastellessani en ole oikein jaksanut ainakaan kommentoida paljoakaan kenellekään.
    Älä lopeta Tuija tätä, sillä kyllä tämäkin on hyvä tapa purkaa sisäisiä tuntojaan, olkoon ne mitä milläkin hetkellä. Sen olen itsekin huomannut ja aina tämä antaa voimiakin jaksaa taas eteenpäin.
    Aatteles Tuija, miten mahtavaa että nytkin on monet LJ-kaverit tavattu hiljattain Hellun kanssa:)Eipä näitäkään onnen hetkiä ois ollut ilman nettiystäviä täällä.
    Varmaan olet lukenutkin lomamme eri vaiheista? Aivan ihana reissu meillä oli vaan nyt masentaa vähäsen tämä hirveä flunssa minkä sain, mutta toivottavasti väliaikaista tämäkin on.
    Kirjoitellaan Tuija edelleenkin ja oikein hyvää viikonjatkoa sinulle ystäväiseni ja koko perheelle sinne Tapanilaan.

     
  • 31.7.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Kiitos Anne ja Kaarina kannustuksesta jatkaa:)

     
  • 31.7.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moro.Älä lopeta blogia,vaan jatka.Kyllä sitä kuule lukee paljon ihmisiä. Ne vaan ei jätä jälkiään tänne. Mielenkiintoisia juttuja sulla, että anna palaa vaan.Kiva lueskella ajankuluksi näitä blogeja yleensäkkin. Kaikilla meillä on välillä tylsyys aikoja, että eiku lippu korkealle ja tsemppiä.

     
  • 31.7.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Kiitos Seppo sinullekkin:)
    En lopeta en sitten blogiani!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu