Tuijan Blogi

lauantaina, lokakuuta 06, 2007

Pihabailut!

Niinpä, tänään olisi meidän pihalla bailut kun talomme tayttää 20 vuotta.Ohjelmassa on elävää musiikkia,tikkaskaba,lasten esityksiä,hyvää ruokaa kuten rosvopaistia sekä kakkua ja pullaa! Sinne olisi kyllä pitänyt ilmottautua jo etukäteen enkä minä tietenkään taaskaan muistanut! Näkee noita naapureita muutenkin kyllä ihan tarpeeksi ei siinä paljon juhlia tarvita:)
Eilen oltii Lenellä ja Santulla kylässä, ihanaa kun sain pitää vaavia sylissä! Rupesi naurattamaan kun vaavin silmät menee vielä ihan kieroon kun koitti minua katsella ja sitten tuli semmosia ihme hymyjä:D Voi että se oli kyllä lutunen ja pieni, toisella oli kirkkaan punaset housut jalassa ja ne ylettyi kainaloihin asti:)) Tero ei uskaltanut ottaa vauvaa syliin eikä Lauri, miehet on kummallisia!
Aamulenkki on tänään taas tehty ja Rockylla nousi "pissa päähän"kun niin monta ihmistä sitä tuli paijaamaan ja kehumaan,kävelikin sitten niin että peffa keikkui ja kunnolla kun colliet muutenkin on kovia peffan keikuttajia:D No nyt nukkuu koira ja isäntä kanssa, väsyneitä poikia ovat!!

2 kommenttia:

  • 6.10.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Eikös olekin aivan semmonen tunne se pieni, rakas nyytti sylissä, että sydän on sulamaisillaan :)) Ei sitä mahtavaa tunnetta meinaa sanatkaan riittää kertomaan !
    Kevin on kans niin mainion näköinen, kun hänellä silmät menee myöskin kieroon, on niin lupusen näköinen :D Alexanderilla ei mennyt niin paljon, mutta iän myötä ne sitten "oikenee" ;)
    Hyvää, rentouttavaa viikonloppua koko perheelle !

     
  • 6.10.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Ei sitä voi edes sanoin kuvata miten ihanaa se on kun saa tommosen pienen käärön syliin:) Ihan kuin pitäisi omaa lasta sylissä!! Ja miten pieniä ja avuttomia vauvat ovat:)
    Lene oli kovin pirteä ja ilonen mutta nyt olikin isukki sitten vuorostaan väsynyt.
    Oikein mukavaa lauantaita!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu