Tuijan Blogi

keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

Sitä sun tätä:)

Taas tänne kirjoitan kun olen niin kovin ahkera kirjoittamaan blogiani:D
Vettä sataa ja rapa roiskuu, ensiviikko onkin sitten koululaisten hiihtoloma ja taitaa sukset jäädä varastoon! Eilen eräs tuttavani sanoi nähneensä jo hyttysen, taitaa hyttysen nuppi olla sekasin:)
Lauri jäi tänään kotiin kun on flunssassa ja kuume on aika korkea, oikeestaan ihan hyvä että nyt sairastaa koska ensikuussa alkaa yo-kirjoitukset.
Ei ole montaa päivää enää kun Virpi synnyttää, kahden viikon päästä vauvelin laskettu aika on. Virpi on käynyt jatkuvasti tutkimuksissa ja nyt taas ei ole vaaraa raskausmyrkytyksestä, toivottavasti se ei tulekkaan enää!
Minä laitoin Rockyn laihdutuskuurille koska yksi koiranulkoiluttaja kokeili Rockyn kylkiä niin siellä tuntui vaan makkarat mutta olen kyllä itekkin ne huomanut:( Olis kyllä aika hassua jos ihmisetkin tuolla kadulla kokeilisi toisten kylkiä ja sanois että ootpas kamala läski:D No Rocky painaa 28 kg ja nyt kyllä paino saa tippua vähän. Olen lisännyt liikuntaa ja jättänyt turhat välipalat pois, ahmatti kun on että söis tomaateista lähtien kaikki mutta nyt saa välipalojen sijasta kalvaa ydinluita ja yhden ruuan päivässä. Eilen Rocky sai vapaana riehua parin collien kanssa, kivaa sillä oli mutta heti alkoi läähättämään ja meni kuin mikäkin pumpelo toisten collieiden perässä! Tässä laihduttamisessa on sekin hyvä puoli että itekkin laihdun ja toivottavasti omatkin makkarat häipyy kuin tuhka tuuleen, harmi ettei ole enää parikymppinen, silloin ei ollut läskeistä tietoakaan, yök läskiä!!
Nyt kaksi pulleroa lähtee taas lenkille:)

2 kommenttia:

  • 13.2.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    No nauratti minua te "pullerot"vaikka eihän tilanne kyllä mitenkään huolestuttava ole kummankaan kohdalla mitä kuvia olen nähnyt:) Etkös sinä Tuija ole vain hoikistunut??
    Ihme kyllä nuorena sitä oltiin niin solakoita ja nyt tuntuu ettei tarvi kuin nähdä ruokaa jo läskit lisääntyy:(On tämä raskasta ja kamalaa.
    Kiva kuulla, että Virpillä nyt on kaikki hyvin ja kohtapa sitten pienokainen on maailmassakin:)Oikein hyvää loppuodotusaikaa ja voimia Virpille!!
    Teillä sitten on juhlallista aikaa kun lakkiaisetkin vielä keväällä. Onnea vain kirjoituksiin!!
    Ja oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle Tuija ja koko perheelle!
    Voikaa hyvin.

     
  • 13.2.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heippa Kaarina!
    Kyllä vaan niin on että Rockylla on makkarat kyljissä ja minulla on vatsassa,yök! Kerran eräs naapurin mies onnitteli Teroa ja Tero sitten kysyi siltä mitäs onnittelet..tämä ukkeli sanoi no että perheenlisäyksenne johdosta..voi elämän vitsaus että loukkaannuin:D Minä en ole yhtään hoikistunut,kuvat valehtelee:) Kun käyn kaupassa ja katon ruokia niin siitäkin lihon!
    Niin on kohta taas vauveli uus ja nimeksi tulee muuten Pinja Kaarina:D
    Laurin lakkiaiset on vuoden päästä ja tässä on vielä hyvää aikaa järjestää pippaloita:)
    Mutta oikein mukavaa loppuviikkoa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu