Tuijan Blogi

lauantaina, maaliskuuta 01, 2008

Sekalaisia kuulumisia:)

Nyt sain päähäni kirjoittaa tännekkin kun Kaarina kyseli kuulumisia:)
Hyvin täällä on mennyt jos ei oteta mukaan mun laihduttamista, joka ikinen päivä menee täytettyjä munkkeja ja suklaata yöpalaksi:( Rockylla on paremmin homma hallussa ja niin komia poika on että tytöt vaan päätä pyörittää! Ei sekään kyllä ole laihtunut vaikka saa kerran päivässä kunnon ruuan ja lenkkejä pidennetty, aamupalaksi se saa vaan leivän mitä ei kyllä syö ilman voita ja jos ei ole voita päällä niin sylkee sen pois:D
Mun nukkumisesta ei tule enää yhtään mitään kun aina herään jo viiden jälkeen eikä sitte vaan enää väsytä, ikää tulee niin näköjään herään jo ihan ihme aikoihin!
Alkaa tuntumaan siltä että Virpin vauva voisi syntyä nyt viikonloppuna, viime yönä oli tullut jo vähäsen lapsivettä,huh huh:) Mutta ensiviikolla onkin jo torstaina laskettu aika. Täällä sitten mummi ja ukki vaan odottelee uutta pientä perheenjäsentä:))
Keskiviikkona Virpi sitten päästi vanhemman kisunsa kärsimyksistä, oli ollut viime päivät tosi heikossa kunnossa, ikää oli 12v. Nyt sitten Virpin toinen kisu ikävöi kovasti kaveriansa, maukuu vaan ja ruoka ei maita:( Kovasti etitään mistä löytyisi kissanpentu ettei toinen ikävään kuole:(
Sofiakin on kovasti kasvanut, 5kk jo ja niin ihana pullukkaposki, väkisinkin tulen hyvälle tuulelle kun Sofian näen:) Ilmeet on ihan hassuja ja mummille näyttää kieltä ja aina vaan nauraa kun pidän sylissä:D
Tässä taisi uusimmat ja tuoreimmat juorut olla tällä erää:)

3 kommenttia:

  • 2.3.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    No hupsista sentään, nyt vauvantulo voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä:) Hui ihan itseäkin jännittää saati sitten teitä siellä.
    Ihana aika pikkuisella syntyä juuri kevään lähestyessä. Toivotan Virpille vain tsemppiä synnytykseen ja että kaikki menee hyvin ja nopeasti.
    On muuten kumma juttu että nukkuminen huonontuu vanhemmiten, ajattelis päin vastoin, vaan näin se on.
    Rocky herkkusuu, vai ihan voita pitää leivälle<3 Niin kukas sitä nyt pelkkää leipää viitsii syödäkään.
    No oli ikävä kisulle kun menetti kaverinsa:(Hirveää se vaan on kun joutuu sitten noista lemmikeistä luopumaan, vaan en minäkkän halua sitten omani kärsivän, jos niin huonoksi menee. Ei se olisi oikein enää eläintä kohtaan. Joskus vaan semmostakin näkee.

    Oikein mukavaa ja leppoisaa sunnuntaipäivää sinulle Tuija ja koko perheelle!!
    Ilmoittelehan kun pienokainen on maailmassa:)

     
  • 3.3.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippalihei Tuija !
    Pitkästä aikaa minäkin täällä ilmestyn kommentoimaan sinunkin blogiisi ! :)
    Pakko sanoa että hieman sai taas totutella arjen rytmiin kahden viikon aurinkoloman jälkeen :)) Ja sitten kun tuo flunssa tahtoo vieläkin kummitella ja olo on aika väsynyt, mutta viikonlopun työt hoidin ja tänään kursseille !
    Ja voi miten minäkin kuule täällä jännitän ja olen hengessä mukana sen uuden pienokaisen johdosta !!! Jokohan on mahtanut syntyä ?
    Mutta tokihan sinä heti ilmoitat ;)
    Täällä on talvi, ei haittaa, sillä ollaanhan vasta maaliskuun alussa, kyllä se kevät sieltä vielä ehtii hyvinkin ! :D
    Hyvää maaliskuun jatkoa sinulle ja koko perheelle, voikaa hyvin !!!

     
  • 4.3.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Tervehdys Hellu ja Kaarina!
    Ei ole vielä vauva putkahtanut maailmaan mutta ilmoitan heti kun ensimmäinen parkasu kuuluu:D
    Mukavaa viikon jatkoa kummallekkin:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu