Tuijan Blogi

sunnuntaina, maaliskuuta 09, 2008

Eilen juhlissa :)

Kirjoitan nyt vasta eilisestä kun en enää illalla jaksanut kirjoittaa. Niin minä, Tero ja Lauri olimme kaverimme Arton 50-vuotisjuhlissa ja juhlat pidettiin Vantaan Tikkurilassa Markkulan tuvassa, ihana paikka:) En vaan muista milloin olen käynyt tämmösissä juhlissa missä kaikki oli hienosti suunniteltu ja todella vaivaa nähty!! Hienosti katettu seisova pöytä ja tarjolla oli vaikka mitä hyvää ruokaa mm. naudanpaistia punaviinikastikkeessa, kermaperunoita, lohta, simpukkakanapastaa ym. herkkua ja pöytä notkui! Oli vielä kakkukaffit ja juotavaakin riitti:D Aika kului siellä hyvin ja juttu luisti, vieraita oli paljon ja kovinkaan monta en tuntenut. Oli kiva nähdä Arto ja vaimonsa Mellu, ei ollakkaan kymmeneen vuoteen nähty!! Iltasella sitten siellä musiikkia kuunneltiin takkatulen ääressä ja tietysti viiniä nautittiin ja muisteltiin menneitä:) Oma kamera ei ollut toimintakunnossa niin toiset sitten ottivat kuvia ja kunhan saan ne kuvat niin osan niistä laitan esille päiväkirjaani. Iltasella sitten tultiin kotiin niin ekaksi nukahti Lauri, sitten Tero ja vikaksi minä:)
Tänään sunnuntaina on vähän väsyttänyt eikä Virpikään ole vielä synnyttänyt:D

4 kommenttia:

  • 9.3.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Teillä on kyllä ollut tosi mukavan tuntuiset juhlat ja miten ihanaa päästä joskus notkuvien herkkupöytien ääreen :)
    Mukavaa nähdä sitten kuvia juhlista ;)
    Mutta jännät ajat on, kun varmaankaan ei ole enää pitkä kun pikkuinen on maailmassa !! Sitten sinulla on syli täynnä pikkuisia, voi sentään ! :D
    Toivottelen oikein mukavaa leppoisaa sunnuntain jatkoa koko perheelle ja hyvää alkavaa uutta viikkoa !

     
  • 9.3.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija!
    Kivat syntymäpäiväjuhlat tuntui olevan. Oikein ruoat ja kaikki viimeisen päälle:))Ihana olla mukana tuommosissa ja sitten niitä muistella.
    Voi kylläpä pikkuinen antaa odotuttaa itseään. Se on aika jännitystä kun yli ajan alkaa menemään. Sitä lähtöä laitokselle vain odottaa melkein kassi kädessä:) Ehkäpä jo uusi viikko tuo muassaan pikkuisen maailmaan, toivotaan.
    Oikein mukavanleppoisaa sunnuntai-iltaa sinulle Tuija ja koko perheelle ja kaikkea hyvää alkavalle uudelle viikolle!

     
  • 9.3.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Aivan ihanat juhlat oli ja todella mukavaa kerrankin päästä valmiiseen pöytään:) Mutta tänään on kyllä väsyttänyt koko perhettä kun harvoin juhlissa käydään:D
    Juu Virpi on kassi kädessä kotona odottamassa että milloin sitä pääsisi lähtemään!
    Hyvää sunnuntai-illan jatkoa:)

     
  • 9.3.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heipähei Kaarina!
    Mukavat muistot jäi juhlista ja niistä kivoista ihmisistä:)
    Tässä taas säikähtelen joka kerta kun puhelin soi että joko se Virpi lähtisi synnyttämään mutta ei nyt vaan lähe,huh huh tätä mummin tuskaa:)
    Kohta väsyttää jo niin paljon että pää tyynyyn:D
    Kivaa loppuiltaa ja uutta tulevaa viikkoa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu