Tuijan Blogi

torstaina, maaliskuuta 06, 2008

Torstain löpinät!

Ei ole Virpin vauva vielä syntynyt, tänään oli laskettu aika, no minä kyllä jaksan odottaa jo ihan tottumuksesta näitä pienokaisia:) Virpi ei jaksaisi enää päivääkään ison vatsansa kanssa kun olo on aika tukala.
Kävin Teron kanssa tässä meidän lähikaupassa kakkukahvilla kun itse kauppias Aune täytti 60v. on muuten niin ihana kauppias kuin olla ja voi, oispa joka kaupassa yhtä ystävällinen kauppias ja aina ottaa asiakkaat huomioon! Me sitten veimme Aunelle kukkia ja kortin, en muutakaan keksinyt.
Lauantaina minä, Tero ja Lauri lähdemme pitämään hauskaa:) Ystävämme Arska täyttää 50v. ja kivat juhlat tiedossa, on tila vuokrattu Tikkurilassa ja siellä on ruokaa ja vissiin jokin bändikin soittamassa musiikkia:) Nyt vielä mietin pääni puhki että mitä laitan päälle, kaappi on täynnä vaatteita mutta puoletkaan niistä ei päälle mahdu:( Hiuksetkin pitäisi nopeesti laittaa, taidan itse laittaa vaaleita raitoja tai sitten värjää vaaleksi koko pää! Toivottavasti kampaajatyttömme Lene ei tätä lue:D
Nyt tekemään ruokaa.

2 kommenttia:

  • 7.3.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Huomenta Tuija!
    No pikkuinen alko sitten viihtymään äitinsä massussa<3 Ja hyväähän ei koskaan odota liian kauan.
    Soilella nyt on noin pari kuukautta enää ja kyllä hän on jo ISO!!Menisi vain nopsaan tämä loppuaika. Jännitys sen kun kasvaa viikkojen myötä.
    Oi ihanaa pääsette juhliin siellä. Jospa kuule Lene rientää apuun hiustenlaitossa:)Nuohan ne on aina ensimmäiset huolet juhlien kynnyksellä, että mitkä vaatteet ja miten hiukset...:)
    Toivotaan, että saatte oikein mukavan pirtsakat juhlat ja hyvää alkavaa viikonloppua koko perheelle!!

     
  • 7.3.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Toivottavasti ei anna vauva kahta viikkoa odottaa muuten ei Virpi pääse enää kävelemään:)Nyt on kyllä tullut jo vähäsen supistuksia!
    Kyllä lopussa Soilellakin menee hurauksessa se pari kuukautta ja kohta on sinullakin vauva jo sylissä:)
    Nyt ei taida Lenestä olla äitin tukan laittajaksi,no minä vetäsen tukan sykerölle ja se siitä sitten:D Miehillä on niin helppoa kun laittaa vaan puku päälle ja menoks!
    Tiedän jo että tulee kivat juhlat kun vähäsen utelin etukäteen:)
    Hyvää alkavaa viikonloppua myös teille!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu