Tuijan Blogi

perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Rauhaisa viikonloppu:)

Tälle viikonlopulle ei ole mitään tiedossa ainakaan minulle. Terolla on huomenna synttärit ja lähtee työkavereidensa kanssa Tallinnaan, tulee vasta sunnuntaina. Nyt voin tehä melkeen mitä haluan:) Mielessä kävi että oisin lähtenyt Laurin kanssa vähän tanssahtelemaan mutta se oli Teron mielestä tosi huono idea:D Ois aika noloa jos äiti menis poikansa kanssa, mutta ei näitä ystäviä pahemmin ole:) Taidan olla vaan ja löhöillä sohvalla ja syödä suklaata! Aina olen ihan innoissaan kun Tero lähtee mutta jo parin tunnin päästä olen ihan kypsynyt kun en ole näkemässä mitä se siellä laivalla tekee/toheltaa:)
Tänään tulee varmaan Lene, Santtu ja Sofia kylään. Lattiat pitää siivota koska siellä on pään kokoisia koirankarvatuppoja jostakin ihmeestä ilmestynyt!
Aamulla oli tosi kylmä ja nyt paistaa aurinko, kivasti lämmittää. Näin jo sinivuokkoja ja leskenlehtiä, kesä tulee;)

2 kommenttia:

  • 19.4.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heips Tuija !
    Täällä myöskin mukavan keväisen näköinen päivä, mutta aika viileä tuuli vaan, kun olin sen verran ulkona kun kävin tuossa kaupassa. Mutta kevät tulee ja on jo täällä ! :D Juuri lehdestä luin että ainakin kolmeksi viikoksi eteenpäin on luvattu lämmintä kevätsäätä !
    Jahas Terollako synttärit ;) SYDÄMELLISET ONNITTELUT meiltä molemmilta hänelle !!!
    Minunkin tekisi mieli käydä joskus Tallinnassa, siellä kun en ole koskaan käynyt, Kake on kylläkin.
    He he, vai ei ollut Terosta se oikein suotavaa jos olisit mennyt Laurin kanssa tanssimaan, mutta mitäs ihmettä siinä nyt olisi loppujen lopuksi :)
    Minä olen tänään kovastikin tehnyt kaikenmoista ja nyt sitten parin tunnin päästä vävypojan synttäreille ja huomisesta päivästä en vielä tiedä, ei ole ainakaan mitään suunnitelmia :D taitaa tulla lepopäivä että jaksaa taas maanantaina töihin !
    Mukavaa viikonloppua sinulle Tuija ja koko perheelle sekä oikein hyvää kevätfiilistä !!!

     
  • 19.4.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Täällä on tänään jo aamusta asti ollut ihanan lämmin päivä!
    Kerron Terolle onnittelut kun hän huomenna sunnuntai-iltana kotiutuu:)
    En ole minäkään ikinä Tallinnassa käynyt.
    Juu en päässyt sitten tanssimaan vaan olen ihan yksin kotona. Virpi, Tatu ja vauva kävivät täällä ja tein heille ruuan, Lauri sitten meni niille yöksi. Taitaa noi miehet olla vähän mustasukkaisia epeleitä:D
    Hauskaa viikonloppua teille toivottaa Tuija, Rocky, Kissu ja Tigru.)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu