Tuijan Blogi

lauantaina, huhtikuuta 26, 2008

Lauantai illan huumaa

Niinpä niin minäkin sitten päätin että voisi käydä vähäsen paikallisissa bubeissa kierroksella, en olekkaan missään ravintoloissa käynyt viiteen vuoteen. Minä, Tero ja Lauri poikamme joka on jo kohta 20v. teimme kierroksen Tapanilan baareihin...voihan elämä mitä junttipaikkoja! Menimme ensimmäiseen baariin ulos terassille istumaan ja eikös siiheen pöytään änkenyt joku tuntematon mies istumaan ja oli joku täys tollo, sanoi että näytän hyvin kärkkäältä ihmiseltä:) Terolta pyysi ottamaan aurinkolasit pois että näkee hänen silmät! Mulle riitti ja samantien lähdimme toiseen paikkaan ja siinä paikassa oli kaksi vanhaa mummua, ei sitten menty sinne. Menimme kolmanteen paikkaan ja otimme pari siideriä ja otin yhen salmiakkikossu paukun ja sitten kotiin...reissu kesti tunnin kokonaisuudessaan! Ei ravintolat ole minua varten jos on typerää. Kotona on paljon kivempi olla:)
Lene ja Santtu tulivat tänään käymään uudella prätkällä täällä ja voihan jestas miten iso pyörä olikin, tuhat kuutioinen suzuki, aika makee ja mitkä saundit lähti:D
Terokin sieltä Tallinnasta kotiutui viime sunnuntaina "ihan hyvin". Rocky oli selvästi Teroa ikävöinyt, Tero kun tuli ovesta sisään niin Rocky hyppäsi Teroa vasten ja piti tassuilla tiukasti kiinni, ei meinannut millään Rocky rauhoittua vaan Tero sai vielä kunnon naamapesun ja raukka Rocky itki kovasti ikäväänsä:( Rocky on niin uskollinen ystävä perheenjäsenille:)

2 kommenttia:

  • 27.4.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    No Terolla oli tietysti matkapölyt naamassa, onhan se sillon pestävä, siisti koira, Rocky.
    Aikamoinen terassikierros teillä, ja minun pittää sietää tuommosia koko ajan töissä. Itepähän oon valinnut. Onneksi on niitä fiksuja asiakkaita suurin osa, mutta
    kyllä joukkoon mahtuu kaikenlaista koheltajaa.
    Yks tyyppi esitti kansanedustajaa, yritti ostaa alaikäisille kaljaa, ja vaati ravintoloitsijaa paikalle ja poistui kun häntä huonosti palveltiin ja aikoi vielä perustaa kilpailevan kuppilan paikkakunnalle.
    Seuraavan kerran kun tuli, alkuun öykkäröi ja yritti läpsäistä takapuolellekin. Tiuskaisin sille, että nyt asiallisesti, mitä saa olla? ihme kyllä oli loppuillan ihan hissukseen ja kunnolla. Mulla on aika tiukka linja ja ei ksikkia törppöjä tarvii sietää.
    Tää on vaan elämää.
    Hyvää jatkoa teille ja rockylle rapsutuksia.

     
  • 27.4.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Leena ja Kidi!
    Oli Terolla vähän pölynen nassu mutta Rocky sen siistinä koirana putsasi:D
    Jos joskus vielä menen terassille niin en ainakaan Tapanilaan, en vaan jaksa kuunnella niitä typeriä juttuja!
    Ei sullakaan mikään maailman helpoin ammatti ole, vaatii pitkää pinnaa. Parempi ollakkin tiukka eikä mikään lepsu!
    Näin on että elämää tämä vaan on:)
    Rockylta terkut!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu