Tuijan Blogi

sunnuntaina, huhtikuuta 27, 2008

Mukava yllätys:)

Aamulla jo ennen kymmentä puhelin soi ja kukas sieltä soittikaan, oma isäni:) Sanoi että on ihan lähellä meitä ja tulee kylään. Voi että miten olen onnellinen kun ei olla viiteen vuoteen nähty! Ei nyt ihan priimakunnossa asuntomme ollut mutta ei häntä haitannut. Lauria ei ollut koskaan nähnyt ja oli mukavaa että Lauri tapasi vaarinsa:) Isä on edelleen yksin ja kovasti koittaa saada asunnon Pyhäjärveltä. Kyllä vaan se isäkin on harmaantunut mutta aina on puku päällä:) Harmi kun otimme kuvia mutta ei isä antanut lupaa laittaa niitä päiväkirjaani tai miten se sanoi, telkkariin:D
Heti isä ihastui Rockyyn, koirista kun pitää ja nyt sai vaari kunnon korvapesun! Sovimme että soittelemme ja näemme taas:)

4 kommenttia:

  • 28.4.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Huomenta Tuija!
    No olipa mukava, kun isäsi piipahti kylässä:) Laurillekin mahtavaa saada tavata vaarinsa.
    Ei sitä koskaan tiedä mitä mukavia yllätyksiä minäkin päivänä tapahtuu.
    Niin meni viikonloppu vauhdikkaasti töissä ja vain tämä päivä vapaa ja taas jatketaan töitä:) No pari päivää enää ja sitten lähdemme sinne koti-Suomeen.
    Mukava tähän aikaan vuodesta käydä Suomessa.
    Sinulle Tuija oikein mukavaa vappuviikkoa kuin myös koko perheelle:-)

     
  • 28.4.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Huomenta Kaarina:)
    Vieläkin on hyvä mieli kun isä kävi vaikkakin oli vähän apeella mielellä mutta syystäkin:( Muistin että Lauri tapasi viimeksi isäni kun oli neljä vuotias, aika pitkä aika!
    Niin luin päiväkirjastasi että menette Töysän mamman synttäreille:) Nyt onkin luvattu lämmintä ilmaa tänne koko viikoksi, ihanaa aikaa!
    Kuin myös teille mukavaa vappuviikkoa ja hyvää Suomen matkaa:)

     
  • 30.4.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Voi saitpa tosiaankin tosi ihanan yllätyksen :) Toivon että isäsi elämä järjestyy parhain päin kaikista huolimatta !!
    Vappuaatto ja juuri tultiin Mimmin kanssa eläinlääkäristä, sai toisen hoitopiikin siihen kapiin vai syyhy, mikä lie. Voi sitä sen huutoa taas siellä vastaanotolla, Mimmi on aivan mahdottoman voimakas ja sisukas, vaikeaa antaa sille piikkiä niskaan. Voi kun Mimmi nyt parantuisi ja saataisiin edes tuo pitää ! Wilman menetys oli niin katkera paikka :(
    Wilmasta Mimmi ehti saada kans sen tartunnan ja minä epäilen vahvasti että syynä oli sisäloiset ! Olisihan se muuten parantunut niillä loisshampoilla.

    Huomenna iltalaivaan ja kohti Turkua, on niin ihanaa lähteä yhdessä Kaarinan ja Timon kanssa :) Ja mukavaa piipahtaa kotipaikassa ja ennekaikkea mamman juhlissa olla mukana :D

    teille toivottelen oikein mukavaa vappuaattoa ja ILOISTA VAPPUA !!!

     
  • 30.4.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu:)
    Äsken vastasin sulle ja johonkin se hävisi, oli vielä pitkä vastauskin!
    Niin oli sydäntä lämmittävää kun isä kävi, minusta se vaan vanhetessaan paranee:)
    Voi kun Mimmi pysyisi terveenä, marsut kun sairastuu aika herkästi:( Kun Mimmi on parantunut täysin niin ois ihan hyvä ottaa sille uusi kaveri.
    Kiva ilma teidän tulla suomeen juhlimaan mamman synttäreitä, nyt on täällä niin lämmin että hiki vaan lentää:)
    Hyvää ja iloista vappua teille:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu