Tuijan Blogi

keskiviikkona, tammikuuta 04, 2006

Odottavan aika on pitkä!!

Eilinen päivä jäi kirjoittamatta päiväkirjaani kun Lauri "lainasi "minun uutta littunäyttöä ja sille se sitten jäi ilmeisesti,no on minulla nyt taas sitten vanha kone jolla koittelen räpeltää.
Tänään on ollut muutama aste pakkasta ja aivan älyttömän liukasta,Pipsan kanssa käveltiin kuin kaksi vaivaista mummoa...Pipsa pelkää liukasta kun on useita kertoja kaatunut,no sillä on kyllä massaa mikä suojaa vahingoilta:) ja mulla myös!!!
Huomenna aloitan suursiivouksen kun se Otto poika tulee perjantaina näytille! Aika menee hitaasti ja nopeesti odotuksen kanssa kun pää on sekaisin vielä pitkään Ritan takia:( Toivon että kaikki sujuisi hyvin uuden perheenjäsenen kanssa,olen kyllä pahimpaan varautunut ainakin kissojen suhteen mutta en Pipsan. Ja sekin vielä että Otolla on hyvin paljon ottajia niin tiedä sitten sitäkään että onko meillä mitään mahdollisuuksia saada eläkeläinen tänne Pipsa eläkeläisen ystäväksi! Jos Otto tänne muuttaa niin laitamme sitten valokuvan näytille,ei sovi tässä vaiheessa vielä esitellä kun en ole omistajaltakaan kysynyt lupaa ...no on sillä suuret siniset silmät:)
Jatkan tässä taas "odotusta"!
Terveisin Tuijeliini :)

2 kommenttia:

  • 4.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija!
    Pidetään nyt peukkuja täälläkin, että kaikki menee hyvin ja Otto-poika pääsisi teidän luo:)
    Ja toki se oman aikansa ottaa, ennenkuin Ritan poismeno hieman helpottaa ja muistot sijan saa:(
    Täällä on pakkasta -13 astetta ja tuntui jäätävän kylmältä, kun juuri tulin iltavuorosta kotiin. Huomenna taas seitsemäksi töihin.
    Niin nauratti, kun kerroit niin mukavasti sinun ja Pipsan kävelystä, olisipa ollut mukava nähdä:)))
    Nyt toivotan hyvää yötä ja ollaanpa taas pian kuulosalla!

     
  • 6.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hyvää Loppiaista teille!
    Tänään teillä siellä sitten jännä päivä kun Otto-poika tulee näytille:)) Ihan minuakin jännittää ja toivon todellakin, että siitä tulee sitten teille perheenjäsen!!
    Tänään minulla on vapaapäivä ja luultavasti käyn äänestämässä:D

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu