Tuijan Blogi

keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Tigrun veli:)


Kukas se siellä kurkistaa? No siinähän on Kissun pentu ja Tigrun veli Panda! Miljoonat kiitokset Päiville tästä kuvasta,niin tuli haikee olo kuvasta..kyllä on iso poika jo...aika vaan rientää ja tuntuu että siitä oli pieni hetki kun näitä kisunpoikasia tuttipullolla juotin:)
Tänään on ollut aivan mahdottoman upea aurinkoinen päivä,siis melkein helle mutta ihan kivaa koska huomiseksi onkin sitten luvattu kunnon sadetta.
Jotain minäkin olen tänään saanut aikaseksi! Kävin jopa aamulla haukkujen kanssa kaupassa täydentämässä eläinten ruokavarastoa,siivosin huushollin ja partsilta otin aurinkovarjon sisälle pesuun,tosi toivotonta pestä jotakin aurinkovarjoa kun on aivan täynnä siitepölyä mikä ei kovin hevin irtoa vaikka kuinka jynssää.Ruokakin tuli tehtyä ja yllätys yllätys,taas Italialaista ruokaa mutta tällä kertaa tein miilunpolttajanspagetin:)
Tästä lähden vielä pyykinpesuun ja kaikille hyvät illat!!

4 kommenttia:

  • 1.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Onpa tullut upea "nuori mies" Tikrun velipojastakin ! :D
    Siellä näköjään niin heinää syö. Mukavaa teillekin saada joskus kuvia niistä Kissun pienokaisista ! Voi kyllä sitä olikin mukava seurata silloin kun olivat tuttipullo-vauvoja ja ihana oli seurata niiden kasvua ja kehitystä .
    Oikein mukavaa päivän jatkoa sinulle Tuija ja perheellesi !

     
  • 1.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Kyllä on Panda iso poika verrattuna Tigruun.Tigru on niin pieni että taskuun voisi laittaa:)
    Aatteles että Rocky nosti eilen ekaa kertaa koipensa kun kävi pissalla,oli kyllä naurussa pitelemistä kun toinen hoippu kuin trapetsitaiteilija:D
    Hyvää päivän jatkoa Hellu ystäväni!

     
  • 1.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    No heinä näyttää pojalle maistuvan ihan kuten Ladyllekin:)Ja sitten oksennetaan kovasti sen jälkeen.
    Ladya kutsuimme pienenä trapetsitaiteilijaksi. Se roikkui missä milloinkin, ja todella mahtavan näytöksen antoi ja jännitystäkin roikuttuaan kylpyhuoneen pyykkinaruilla kahdella tassulla. Jälestä päin on harmiteltu, että miks ei älytty ottaa kuvaa.
    Oikein hyvää loppuviikkoa vaan teidän perheelle ja voikaa hyvin.

     
  • 2.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Taitaa vähän joka kissa olla semmonen ruohonleikkuri:)Meillä syödään kaikki kukatkin!
    Silloin kun täällä vielä oli kissanpoikaset niin nehän vasta olikin kovia roikkumaan ja kiipeemään,välillä ne ehti kylmäkaapissakin käydä:)
    Hyvää viikonloppua teille ja toivotaan että sielläkin aurinko paistaisi!!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu