Tuijan Blogi

keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2006

Keskiviikko!

Mieli on jo paljon parempi kun olemme Teron kanssa puhuneet asioista,puhuminen auttaa aina joka tilanteessa kun tuntuu että elämä romahtaa ja seinät kaatuu päälle...sovimme että Tero ei enää niin paljon vietä aikaa mesessä vaan viettää aikaa minun kanssa,hyvä näin ja siitä olen onnellinen:)

Tänään oli oikeen karkurikoira liikenteessä kun lähdin omien kanssa ulos aamulla,tämä häntäheikki uros sitten lähti mukaan vähän matkaa kunnes kurvasi meidän parvekkeelle ja minä jatkoin matkaa omien koirien kanssa.Kun lenkiltä tulin takaisin niin oli partsi kivan näköinen kun tämä nälkäinen karkukoira oli tyhjentänyt roskapussin jonka olin jättänyt sinne,oli syönyt kananluut ym. Tunnin päästä se raukka tuli taas takaisin ja koitti meille mutta Kissu näytti STOP merkkiä aidan ulkopuolella. Laitoin sitten apulaan ilmoituksen koirasta ja toivottavasti pääsee kotiin kun olen ennenkin nähnyt tämän hauvelin joka on usein karkumatkalla:(

Terolla on enää ensiviikko töitä ja sitten juhannusaattona vietämme 18-vuotis hääpäivää ja heti seuraavana maanantaina lähdemme mökille viikoksi..hehee ja ihanaa kun ei ole mökillä tietsikkaa:D
Hyvää illan jatkoa kaikille jotka tätä stooria lukevat! t,tuijeliini

6 kommenttia:

  • 15.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei taas Tuija!
    Voi kun ihana kuulla, että ravistus on auttanut:) Ja todella hyvä asia, että voi puhumalla vielä asioita selvittää, ennenkuin kaikki on liian myöhäistä ja sitten katuu, että voi miks me ei koskaan puhuttu:(Niin usein kuulee näin sanottavan.
    Totta on, että tämä data nopeasti vie niin mukanaan, ja harvoinpa tämän ääressä kahdestaan istutaan. Itsekin sitä joskus mietin, kun täällä niin aika kuluu ja tuo toinen istuu tuolla alhaalla yksinään.
    oikein hyvää loppuviikon jatkoa vaan sinulle Tuija ja aivan koko perheelle.

     
  • 15.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Totta on että puhuminen on kaiken A ja O parisuhteessa !!
    Ja myös nykyään kyllä nämä tietokoneet on aikamoisia ajan viejiä ja ei varmaankaan aina niin hyväksikään :( Huvittaa kuule joskus, kun mekin täällä istutaan molemmat koneitten ääressä, minä tässä pikkuhuoneessa daatan edessä ja Kake tuossa olkkarissa läppärinsä ääressä, mutta minulla on suora näköyhteys häneen ja näen hänestä ainakin selän : )) Sitten toisillemme huikataan, jos tulee asiaa !
    Mutta vielä siihen puhumiseen, silloin on vielä asiat ja parisuhde hyvällä mallilla, jos pystyy asioista keskustelemaan ! Ja onpa hyvä, että loma on tulossa ja ilman tietokonetta, saatte kaiken ajan vain itsellenne ja ennenkaikkea toisillenne !
    Ihanaa päivän jatkoa myös teille !!

     
  • 15.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Se on totta että miehiä pitää ravistella aina välillä,ekana minä itken ja sitten alkaa se ravistelu!
    Ei me ennen osattu keskustella asioista,siitä tuli vaan riitaa.
    Tietsikat vie yllättävän paljon yhteistä aikaa,toista oli silloin kun meillä ei ollut vielä näitä koneita..en edes muista mitä tehtiin!
    Mutta oikein kivaa torstaita teille:)

     
  • 15.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Mun ja Teron kone on peräkkäin,istutaan siis peräkkäin ja Tero on mun takana niin en näe mitä se koneellansa touhuu mutta se näkee mitä minä teen..moni onkin kattonut että ollaanko me ihan "pimeitä"!!
    Puhumisesta vielä niin se on kyllä tosi asia että moni avioliitto olisi pelastunut jos asioista rehellisesti puhuttaisiin ja ajoissa!
    Toivotan sinulle aurinkoista päivän jatkoa:)

     
  • 16.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Te istutte siellä tietokoneitten ääressä sitten ihan samaan malliin, kun koulussa ennen pulpeteissa ! :D Peräkkäin ja sitten olan takaa kurkisteltiin, mitä edessä istuva teki :))
    Kyllä minä joskus täältä Kakelle huikkaan, että hei mikäs sivu ja juttu siellä nyt on !
    Ihanaa viikonloppua teille !

     
  • 16.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Näin tehdään ja enää Lauri puuttuu koneensa kanssa meidän jonosta:)
    Oikein hauskat viikonloput!!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu