Tuijan Blogi

maanantaina, kesäkuuta 05, 2006

Koirapuistossa


Tänään oli harvinaisen kiva maanantai! Aamulla lähdin ystäväni Katjan kanssa koirapuistoon Rockyn ja Katjan saksanpaimenkoira Faron kanssa,siellä vierähti aika ja olimme melkein pari tuntia.Kyllä Rocky lopuksi väsähti kun tarpeeksi sai hillua mielinmäärin.Uusia kuvia on laitettu Rocky galleriaan jos vaan niitä joku haluaa katsella. Nyt kun olen oppinut käyttämään digikameraa niin eipäs tiedä mitä kuvia näillekkin sivuille vielä ilmestyy kun innostun räpsimään:)
Laurilla on kesäloma ja eilen oli Virpin kanssa festareilla jossain mätäjoella,ei he siellä kauan viihtyneet kun tuli vettä niskaan:(
Ei tämän kummallisempaa ole nyt tänään tapahtunut niin laitan pisteen kirjoitukselle.

3 kommenttia:

  • 6.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Ihana kesäinen kuva ja mukava kuva koirista !!
    Kyllä digikameralla on mukava näpsiä kuvia ja tulee niin hyviä ja selviä ja saa nopeasti sitten näytillekin niitä :) Ostin digikameran samana päivänä jolloin Alexander syntyi.
    Nyt menen heti katsomaan Rockystä ne uudet kuvat ja toivotan teille oikein hyvää tiistaipäivän jatkoa ja hyviä vointeja !

     
  • 6.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moikka jälleen ystäväiseni !
    No nyt olen katsonut uudet kuvat ja voi miten mukavia, hyviä kuvia ! Kyllä koirilla näytti olevan niin hauskaa siellä upealla nurmikolla :D
    Pakko myös kommentoida hiuksiasi Tuija, että nätti leikkaus ja kampaus ! :)

     
  • 6.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moikka Hellu!
    Nyt olen ihan innoissani ottamaan kuvia mutta Tero vei töihin kameran mukaan! Pitäis vielä itse opetella laittamaan kuvat sivulle,tuntuu vaan niin hankalalta.
    Rocky oli ihan "puhki"koirapuiston jälkeen:)
    Näistä mun hiuksista olen vähän erimieltä,näyttää variksenpesältä:D
    Oikein mukavaa päivän jatkoa!!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu