Tuijan Blogi

sunnuntaina, elokuuta 27, 2006

Rockyn sunnuntai


Olipa tänään kaukana mukava aamuherätys.Rocky järjesti ohjelmaa oikeen kunnolla! Olin vielä nukkumassa kun Tero sanoi että Rocky on kakkinut keittiön lattialle ja täysin unessa tulin moppi kourassa siivoomaan sotkut ja painuin takaisin nukkumaan.Tero oli sillä aikaa koneella kun nukuin ja oli laskenut Kissun ulos ja Rockyn partsille.Tunnin ehdin nukkua kun Tero sanoi että Rocky on karkanut kun näki weppikamerasta että toinen seisoo jalkakäytävällä! Minä ponkaisin sängystä ylös ja tosi nopeasti ulos koiran perään.Rocky oli livahtanut portin alta Kissun perään ja portin alla on vielä kunnon esteet siltä varalta ettei poika karkaa,no esteet oli sitten taivaan tuulissa kun oli etutassut tehneet työtä! Tero sitten kutsui Rockya kotiin mutta eihän toinen mitään halunnut kuunnella vaan paineli tukka putkella pitkin puskia kunnes tuli naapurin mummo sattumalta paikalle muovikassinsa kanssa,se muovikassi oli sen verran houkutteleva että Tero sai Rockyn kiinni ja kotiin!! Kyllä on poika väsynyt reissunsa jälkeen eikä me edes tiedetä kuinka kauan ehti olla karkumatkalla.Rocky kun karkaa niin ihan tuntuu että se nauraa meille ja pitää pilkkana että täällähän minä jätkä painelen miten haluun:)No mutta nyt ei ole pojalla partsille asiaa ennenkuin on portin alla kunnon betoniporsaat:)
Että näin tämä sunnuntai lähti käyntiin!

4 kommenttia:

  • 27.8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    No aika vauhdikkaasti teidän sunnuntai lähti käyntiin. Vaan onpa siitä weppikamerasta tosi paljon hyötyäkin:)Oli siinä Tero varmaan ihmeissään kun näki karkulaisen siitä.
    Joo, ei sitä aina ymmärrä mikä noita eläimiä välillä riivaa.
    Lady ainakin oli semmonen jos se halusi karata, ei kuunnellutkaan, vaan korvat luimussa paineli lipettiin minkä tassuistaan pääsi. Onneksi oikein usein ei moista yritäkään enää.
    Huvitti kyllä kun tuota luki, vaan ymmärrän että teitä siellä ei pahemmin naurattanut. No myöhemmin varmaan.:)
    Mukavaa illan jatkoa ja kaikkea hyvää alkavalle uudelle viikolle.

     
  • 27.8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija !
    No voihan taivahan talikynttilät, mikä sunnuntaiaamu teillä on ollut siellä ja vieläpä kaksi akuankka lähtöä sinulla Tuija ! Ei voi laulaa, että "pyhäaamun rauha, hiljaa huokuilee" .
    Hieman nyt tietenkin näin jälkikäteen huvittaa, kun ajattelee että miltä se kaikki on näyttänyt ja koiruus vaan naama hangon keksinä sitten irvistelee, että ähäkutti, pääsinpäs karkuun !! :) Mutta hyvä, että loppu hyvin, kaikki hyvin, ja ei mitään tapahtunut Rockylle ikävää, kuten joskus koirille, jotka karkaa :(
    Kyllä hyvin näyttää lepo maittavan tuossa kuvassa :)
    Leppoisaa sunnuntain jatkoa teille ja hyvää alkavaa viikkoa !

     
  • 9.9.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Voi kun olen kaivannut sinua :(
    Joka päivä olen käynyt kurkkaamassa täällä !!
    Toivottavasti kaikki hyvin ??
    Mukavaa viikonloppua teille ja lämpöiset syystervehdykset koko perheelle !

     
  • 10.9.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Samoin täällä:(
    Rockypieni siellä vaan maata pötköttelee:)
    Lämpimät terveiset ja hyvän voinnin toivotukset myös meidän mökiltä!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu