Tuijan Blogi

torstaina, syyskuuta 28, 2006

Kaikki on ok!

Ensinnäkin pyydän anteeksi etten ole kirjoitellut ja anteeksi Hellu ja Kaarina etten ole edes vastaillut:( Koneeni on saanut pölyttyä ihan rauhasssa.Eilen Tero sitten laittoi mulle oman tietsikkanurkkauksen jossa voin rauhassa nettailla.Aikasemmin mun ja Teron koneet oli vierekkäin ja ahdasta oli,hyvä ettei sylikkäin istuttu!
Huomasimpa tässä että on mennyt näkö huonoksi kun jouduin hakemaan lukulasit että näen kirjoittaa,vanhuus ei tuu yksin.
Kyllä se syksykin on nyt sitten tullut ja vettä alkoi satamaan,onneksi just kerkesin koirien kanssa sisälle ettei ne kastu ihan märäksi!Rocky kyllä tykkää vedestä ja juo sitä rännistäkin.
Viivi kisuli on viihtynyt oikein hyvin uudessa kodissa kun sielä ei ole koiria.Pipsa hauveli on tullut vanhaksi ja harmaaksi,makuulta ei oikein meinaa päästä ylös ellei sitä auta,etujalat vaivaa.Tigru ja Rocky tykkäävät keskenään leikkiä,juosta ympäri kämppää ja matot lentelee.Sitten Rockyn kuulumiset,poika on jo 9kk.ja painoa 30kg,ehkä vähän liikaa massaa.Yhtä villi on vielä kuin pienenä.Rocky pitkään koitti mua pomottaa mutta olen nyt tehnyt sille selväksi että minä olen sen pomo ja se on mun alainen,oppi meni perille:)Hellan se tykkää laittaa kutoselle silloin kun lähden kauppaan,yksikin päivä se oli ottanut hellan päältä suolakeksit ja popsinut ne,silloin kyllä suutuin ja nyt sitten otan aina sulakkeen irti kun johonkin lähden!!
Rocky on kovapäinen mutta äärettömän viisas:)
Virpi vaihtoi työpaikkaa ja tekee nyt keikkatöitä eri päiväkodeissa.Lene siellä kampaamossa värkkää mummojen päitä uuteen uskoon:)Lauri on lukion tokalla ja tälläviikolla on koeviikko mutta on myös pari vapaata.
Eipä kait tässä nyt muuta kirjoiteltavaa tule mieleen.Kaikille vaan hyvää päivän jatkoa ja ollaa kuulolla:D

3 kommenttia:

  • 28.9.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija ! :)
    Voi kun oli ihana kuulla sinusta ja teistä vihdoinkin !!! Joka päivä joskus montakin kertaa olen käynyt katsomassa ja aina pettynyt, ettei vieläkään mitään viestiä Tuijalta :(
    Kiva että Viivi kotiutui niin hyvin uuteen kotiin. Ja että kaikki karvaturrit voi mainiosti ! Niin entä Kissu ? Hänestähän et maininnut mitään.
    Minäkin tulin juuri Alexanderia hoitamasta ja tiedätkö kun laitoin lukulasit silmilleni, katsoi ensin tosi pitkään ja sitten meinasi itku pojulla tulla. Voi että hän on ihana ja aika menee kuin siivillä pikkumiehen kanssa. Olen niin onnellinen, kun pääsen aina välillä häntä hoivailemaan siksi aikaa, kun äitinsä menee vähän jumppaamaan :)
    Teille koko perheelle ihanaa syksyn jatkoa, hyviä vointeja, lämpimiä terkkuja halien kanssa ja ollaan kuulosalla !!

     
  • 28.9.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heissan Hellu!
    Koitan vähän useimmin tänne nyt kirjoitella.On se kiva että joku minuakin kaipaa:)
    Huomasin itsekkin että en Kissusta mitään maininnut..no Kissu painelee ulkona ja jahtaa vaahteranlehtiä,aika hyvin on myös sisällä pysynyt kun ilmat viilenee!
    Kiva että on pikku Alexander jota mummi pääsee hoivaamaan!
    Lämpöiset syksyterkut myös täältä "käpälämäestä".

     
  • 28.9.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Aivan samoilla sanoillapa voin aloittaa kuin Hellukin:)
    Ihana kuulla, että kaikki on hyvin ja nuo kultaiset lemmikkinne kyllä niistä on mukava kuulla. Aivan upeaa, että Viivi niin hyvin kotiutui uuteen kotiinsa. Kyllä se silleen oli paras ratkaisu kaikkien kannalta.
    Kissulla varmaan aika kuluu nyt ulkon vaahteranlehtijahdissa:) Ei taida muistaa ja ehtiä muuta saalistaakaan nyt.
    Voi Pipsaa, minua kans usein sydämestä ottaa kun katson tuota Ladya ja vanhenemistaan. Joskus tulee oikein semmonen pelko, että kuinkakohan lähellä on se päivä, jolloin ei Ladya enää ole:( Täytyy olla vain murehtimatta sitä ja nauttia jokaisesta päivästä, minkä vielä yhdessä saamme viettää.
    Mukavia syyspäiviä teille koko perheelle ja voikaa hyvin!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu