Tuijan Blogi

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Hyvät huomenet!

Tänään olen kerennyt jo pöpelikköön lentää.Olin Rockyn kanssa aamukävelyllä ja koira tuli vastaan niin Rocky meni maahan makaamaan oikeen kauniisti kunnes yhtäkkiä ampasi kuin ohjus toisen koiran ollessa lähellä.Rocky oli vähän liian innoissaan ja niin sitten mentiin kunnes lumikinos pysäytti minut tai meidät! Muuten saisin pidettyä hallinnassa Rockyn ellei tuola olisi noin älyttömän liukasta!!
Noora sitten eilen meni kotiin ja meillä oli kivaa Nooran kanssa.Perjantaina kun tuli niin sain ensimmäiseksi ison halauksen Nooralta:) Eikä ollut kyllä hoitamista enää tytössä.
Tänään sitten tulee vieraita tai tuttujahan he ovat.Merja ja Petsku tulevat elikä heille silloin annoin Viivi kissan.
Nyt en tän enempää kirjota kun ei vielä ole edes mitään ihmeempiä tapahtunut!

4 kommenttia:

  • 4.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    No siinä pöpelikköön lennossa karisi varmaan viimeisetkin unenrippeet silmistä:)Ei sitä koskaan tiedä mihin noiden lemmikkien kanssa joutuu ja eiköhän Rockyllakin ole melkoiset voimat kun sen pään ottaa?:)
    Ne on kyllä hassuja kun innostuvat niin hirveästi toisia koiria nähdessään tai kissat muita kissoja.
    Niin Viivi tosiaan. Hyvinkö se pieni on kotiutunut uuteen kotiin? Asuvatko uudet omistajat Helsingissä?
    Nyt on kolme työpäivää takanapäin ja siinähän ne meni, vaikka nähtiin taas tämän työn puolet monelta kantilta:( Kyllä on monia ihmisiä jotka pitävät tämän vanhustyön aivan kaameana, vaan minun sydäntä se on lähellä kaikesta huolimatta.
    Yli 7 vuotta tätä nyt on tehtykin, voi kun jaksaisi vielä toiset 7 vuodet. Eipä taida.
    Mukavaa illan jatkoa teille sinne Tapanilaan ja voikaahan hyvin:)

     
  • 4.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Ei enää väsyttänyt kun pöpelikköön menin vaan laitoin Rockyn kuuntelemaan minun saarnaa:)Rockylta löytyy ihan ihmeen paljon voimia!
    Viivi on ihan hyvin kotiutunut mutta nyt on kuulemma alkanut pissamaan pitkin nurkkia vaikka olisi kuinka puhdas astia tahansa:( Viivi asuu Porvoossa.
    Luin sinun päiväkirjaasi että on muutama vanhus kuollut osastolla.Täytyy myöntää että minusta ei varmasti olisi siihen työhön mitä teet koska yhdenkin vanhuksen poismeno olisi minulle järkytyksen paikka:( Todella arvostan työtä mitä teette!!
    Hyvää sunnuntaita teillekkin:)

     
  • 4.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Vai semmoista vauhtia Rocky sinulle antoi, tai oikeastaan hurjaa kyytiä :)
    Ja voi harmi sitä Viiviä, mitähän hän mahtanee nyt protestoida :( Toivottavasti on ohimenevä pahe, toivotaan. Mutta mukavaa että viihtyy hyvin Porvoossa !
    Voi sanoa todellakin, että ei töihin paluuni kyllä iloisissa merkeissä alkanut :( Ikävältä tuntuu, osastoltamme meni niin lähekkäin kaksi, ns "ilopilleriä", olivat nimittäin keskenään hyvät kaverit ja piristivät kaikkia osastollamme, nyt tuntuu niin tyhjältä ja ikävältä :(
    Mutta näinhän se on, jotenkin koko ihmiselämä ajatuksissani ihmetyttää jälleen entistä enemmän kaikkeudessaan. Laittaa miettimään ja arvostaa entistä enemmän elämää yleensä.
    Huomenna vielä aamuvuoro, sitten pari vapaapäivää.
    Hyvää alkavaa viikkoa sinulle ja koko perheelle ja voikaa hyvin !!

     
  • 4.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Kyllä antoi Rocky kyytiä minulle yli 30 kg.lihasmassalla:)
    En tiedä mikä päähänpisto Viivillä nyt on,ehkä jotakin protestoi ja täälläkin välillä pissasi mihin sattui!
    Voi sitä teidän osastoa..olisiko toinen vanhus sitten kuollut ikävään tai suruun:( Minä niin tykkäisin olla vanhusten parissa töissä mutta kuolemaa en kyllä pystyisi näkemään vaikka ymmärrän että eihän vanhuksetkaan ikuisuuksia elä:(
    Toivotaan että huomenna on "parempi" työpäivä!
    Sinulle myös halit aamuvuoroon ja jaksamista!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu