Tuijan Blogi

perjantaina, maaliskuuta 02, 2007

Viikonloppu edessä:)

Viikko mennä hurahti ja taas on viikonloppu,ihan kivaa.
Tänään oli taas kovat suunnitelmat kun ajattelin että voisi mennä ostamaan keittiöön uudet verhot ja jotain muutakin pientä mutta auto oli sitä mieltä että ei mennä metriäkään:( Ottaa niin päähän koko romukasa että tekis jo mieli laittaa dynamiittia sen alle ja posauttaa ilmaan! Mutta ei tuo autonromu tartte kuin uuden akun niin sitten suostuu taas kulkemaan:)
Tänään tulee Noora tyttö tänne yöksi koska ei olla pitkään aikaan nähty,ennen joulua viimeksi. Aina mietin että miten osaan "hoitaa"Nooraa mutta eipä olekkaan enää paljon hoitamista kun toinen on jo 7 vuotias reipas koululainen! Mahtaa olla Rockylla hauskaa kun tulee lapsi tänne,rakastaa todella paljon lapsukaisia:)
Tänään ei sitten mitään ihmeempiä suunnitelmia ole vielä. Imurin kaivan kaapista niin saa kissan ja koirankarvat kyytiä.
Eipä taas muuta kuin kaikille hyvät viikonloput ja halit kanssa Tuijeliinilta:)

4 kommenttia:

  • 2.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Kyllä tosiaan tämä viikko mennä vilahti sukkelaan:)
    Ei ollenkaan vaan tunnu, että nyt ois viikonloppu edessä kun työt alkaa ja nyt olen viisi viikkoa ollut kotona niin voit uskoa, että vähän tuntuu sitkaalta:) Kyllä se sitten kun ensin osaston sisäpuolelle saa itsensä hinattua.
    Kyllä se on ikävää jos auto tuolleen juonittelee. Hermojakin raastavaa kun ei koskaan tiedä, suvaitseeko lähteä käyntiin vai ei.
    Onpa Noorakin jo iso tyttö. Tuon ikäisen kanssa on jo mukava olla kun ymmärtää kaikki eikä ainakaan tarvi kannella eikä muutakaan hoivaamista niin hirveästi enää ole.
    Oikein mukavaa viikonloppua vain sinullekin Tuija halien kera ja koko perheelle!
    Voikaa hyvin!

     
  • 2.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina:)
    Kyllä varmasti on vähän outoa mennä töihin noinkin pitkän poissaolon jälkeen mutta kun ensimmäinen päivä on takana niin siitähän se sitten taas lähtee menemään.
    Minun mielestä toi auto joutais jo autojen hautausmaalle:D Ei autolla tee mitään kun se saa vaan pahalle tuulelle!
    Juu onneksi ei tarvi enää Nooraa kanniskella,helpolla pääsen.
    Hyvää viikonloppua sinulle ja koita jaksaa töissä!

     
  • 2.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija !
    Näinpä on näreet, että viikonloppu taas edessä ! Aivan uskomatonta tämä ajan meno, ei perässä pysy enää kunnolla.
    Voi mukavaa sinulle, että Noora tulee mummin luo pitkästä aikaa ja tuon ikäinen on jo ihana kaverina vaan, ei ole enää paljon hoitelemista :)
    No voi sitä autoa, ei ihme jos vähän harmittaa ! :( Mutta jospa se sitten siitä lepyy, kun saa uuden akun.
    Sama täällä, kun systerillä, että pitkästä aikaa suunnataan töihin huomenillaksi ! Molempia on tosiaankin sairaudet riepotelleet ja hyvin harvoin muuten sattuu näin, että molemmat on sairaslomalla yhtä aikaa. Vieläkin minulla tuo kylki ja lapaluun välistä kipuilee hieman, mutta yritän ottaa mahdollisimman varovaisesti töissä. Niin ihanaa nähdä taas ne vanhukset, heitä olen ajatellut ihan joka ikinen päivä nytkin kun olen kotona ollut. Kai kutsumusammatissani olen, koska he ovat niin vahvasti sydämelläni :)
    Sinulle Tuija ystäväiseni ja koko perheelle oikein ihanaa viikonloppua ja voikaa hyvin !!

     
  • 2.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Hellu:)
    Aika se vaan rientää ja kuukaudet vaihtuu!
    Siitä kivassa iässä Noora on nyt että sen kanssa voi jutella ihan melkein mistä vaan:)Tulipa tässä mieleen kun yksi päivä ulkona tuli Nooran ikäsiä pikkutyttöjä juttelemaan ja yksi tytöistä kysyi minulta että saiskohan se ostettua koiran kun sillä on 20e säästöpossussa,sitten vielä selitti kun isillä on niin paljon autovelkaa että ei ole enempää rahaa:D
    Ootte sitten ollut Kaarinan kanssa samaan aikaan kipeitä:( Äidilläni on kaksois-sisko ja samaan aikaan aina sairastavat samaa sairautta!
    Koita nyt Hellu saada itsesi kuntoon ja voimia töihin:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu