Tuijan Blogi

torstaina, syyskuuta 06, 2007

Jännät ajat:)

Nyt alkaa kyllä jo tosissaan minuakin jännittämään kun Lenen ja Santun vauva voi syntyä hetkellä millä hyvänsä! Lene kävi tänään neuvolassa ja vauva on kiinnittynyt jo niin alas että hartiat tuntuu.Laskettu aika on 15.9. Lene on jo ihan valmis menemään synnyttämään kun vatsakin on niin iso ettei enää oikeen mitään pysty tekemään. Yksi päivä kun Lene kävi täällä niin minun piti ottaa siltä lenkkarit jalasta kun ei enää itse saanut avattua nauhoja kun vatsa on edessä:)
En pysty oikeen keskittymään edes päiväkirjani pitoon kun ajatukset leijailee ihan jossain muualla! Odotan vaan pienen syntymää ja toivon että kaikki menisi niin hyvin kuin tähänkin asti:)

8 kommenttia:

  • 7.9.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Tiedän prikulleen miltä sinusta tuntuu nyt, kun lapsenlapsen syntymä on näin lähellä ! Niin on että kyllä sitä äitinä ja tulevana mummina itsekin osan siitä jännityksestä saa .) MInä en meinannut pysyä liitoksissani ollenkaan, tykkäsin että se jännitys välillä tuntui aivan työläältä ja odotti vaan koko ajan, että voi kun se olisi pian ohitse !!
    Hengessä olen mukana minäkin ja suurella jännityksellä odottelen vauvauutisia :))
    Hyvää viikon loppua sinulle ystäväiseni ja koko perheelle ja kun Lenelle se suuri H-hetki koittaa, tsemppiä hänelle synnytykseen !
    Mukavia syyspäiviä ! :)

     
  • 7.9.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Terppa! Kiva, että tuleva mummi on noin innoissaan vauvelista...=) Mua ei enää edes ehdi jännittää vauvan tulo kun vaan toivoo, että tulisi jo!
    Kaikki on jo valmiina kotona, enää vauva puuttuu... Nähdäänpä taas äityli!

    T. Lené

     
  • 7.9.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Minäkin täällä säikähtelen jokaista kännykän pärinää kun koko aika kuvittelen että Lene soittaa ja kertoo olevansa matkalla synnyttämään:)Varmasti kerron heti kun vauva on syntynyt!
    Hellulle aurinkoista perjantaita:)

     
  • 7.9.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heippa Leneliini:)
    Kiva kun tänne kirjoitit kuulumiset! Tiedät että minua jännittää tämä odotus ja tulisin vaikka synnytykseen mukaan ellei Santtu tulisi:D
    Kyllä varmasti vauva syntyy viikonloppuna,ihan on semmonen olo:) Nähdään vielä ennenkuin synnytät!
    Halit teille:)

     
  • 8.9.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Voi kylläpä Lenellä onkin aika nyt todella lähellä! Jännät ajat ja hetket ovat käsillä.
    Niin kyllä ymmärrän miltä sinusta Tuija tuntuu. Ei ilman suurta jännitystä ja huolta käy lastenlastenkaan maailmaan tulo. Vaan mikä ihana tunne sen jälkeen. Aivan kuin itse sen pienokaisen ois maailmaan saattanut:))Ja niin äärettömän rakas heti.
    Oikein hyvää viikonloppua koko perheelle ja Lenelle tsemppiä synnytykseen!
    Eikös ole ensimmäinen vauva tulossa hänelle?

     
  • 8.9.07 , Blogger Toianne kirjoitti...

    Nyt minuakin alkoi jännittää sinun puolesta Tuija...lapsen syntymä on aina niin suuri asia. Toivottavasti kaikki menee hyvin. :)

     
  • 8.9.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Vähiin käy päivät ennen kuin loppuu tämä odotus:)Ihan hassu olo,ihan kuin oisin itse raskaana!
    Jännittää sitten mennä sairaalaan vauvaa katsomaan kun kuitenkin alan taas itkemään ilosta.On ensimmäinen vauva heille:)
    Mukavat viikonloput!

     
  • 8.9.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Anne!
    Nyt on jo monta jännittäjää minun kanssa:)Lapsen syntymä on yksi kaunein asia minkä tiedän.Sitä minäkin toivon että kaikki menisi hyvin.
    Nyt mun vastauksetkin tulee ihan sikinsokin sekasin väärille riveille:D
    Hyvää lauantain jatkoa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu